Re: Foto amarylis-skupinka
No zkusím je vyfotit přez okno jest li mne nepožene jedna cibulka byla s kořínky a dvě bez tak nevím prej esem mněl dojít dřív než je vykutala
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Foto amarylis-skupinka
Stránky Předchozí 1 … 7 8 9 10 11 … 19 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
No zkusím je vyfotit přez okno jest li mne nepožene jedna cibulka byla s kořínky a dvě bez tak nevím prej esem mněl dojít dřív než je vykutala
Kopci teda nádhera.Krásně ti to kvete.
To je taková krása. Jen kdyby kvetly déle.
Kopci já si tvojí fotky všimla až teďka nějak jsem nenakoukla dřív. No je to nádherný k tomu není co dodat. Taky obdivuji ty starý odrůdy a mimo jejich krásy ještě z jednoho důvodu JSOU ZDRAVÉ!!! Ještě jsem neviděla babičkovskou amarylku se spálou nebo hnilobou. Cibule jsou na hmat tuhé .proto se i snažím když mám možnost křížit je s těma dnešníma kráskama ,třeba vylepším jejích zdravotní stav a budou odolnější.
Nazdarek vsichni, dekuju za pochvaly....
Karen souhlasim s tim, ze stare odrudy jsou kouzelne, jsou odolnejsi a po zdravotnim stavu daleko bezproblemovejsi....Proto je mam tak rada.... :-)
tedy člověk tu chvilku není a tady se skupinkuje o 106!! máte to všichni nádherné, smekám.
Kopci, ta Exotica se tedy fakt povedla
Jé Kopci...paráda,bomba
Kopci luxusní jsou všechny poklona
Je to opravdu parada.
Jojo, Exotica se povedla....Jsem ráda...! Šak je taky z Eurobulb..... :-)
Ještě čekám na ten zbytek.....
tak já se také konečně přidám se svojí skupinkou. ale aby to byla skutečně skupinka a ne jen dvojka, musela jsem přidat phalu...
je to Novella a měla být La Paz
taky už jsem je mezi sebou překřížila , ale asi to pošlu na dozrání k vám na tu jižní jižní
semínkáááá néééééééééé ta tmavá je ůžasná no ony jsou všechny nádherný
teda ta orchydka je mezi nima opravdu super :móóóóóc pěkná skupinka
komule - moc se ti to povedlo, s tou velikonoční výzdobou jim to moc sluší.Orchidky nepěstuji, ale na fotce je obdivuji. Každoročnš jsem chodila v Brně na jejich výstavu. Ta tmavá je Benfika?, přijde mi stejná s mojí, a ta první růžová je prostě báječná.
Chválim všetky vaše skupinky a ani niet čo dodať, skrátka úúúžas!!!!!!
Evi, já jsem taky z jižní Moravy, tak klidně můžeš poslat semínka i ke mě A máš moc krásnou skupinku, gratuluji
Teda , nestačím zírat. Nádhera. Ty skupinky člověka fakt potěší.
Pavle moc krásná skupinka nádherný barvičky
Pavle, krásná skupinka. to už ti Tres Chic kvete znovu? a co je prosím tě ta růžová krasavice uprostřed?
Evčo, to já přecejc vím ale já měla na mysli přímo opylení – to se mně letos nedaří, shodil mně všechny semeníky Fanfare i Giraffe, zatím drží jen Evergreen od Karla, ale taky už mu dva odešly a z těch zbývajících jeden nevypadá nejlíp… no jak je vidět na fotce, tak jde do nebíčka. a přitom všechny byly opyleny stejným pylem - nechápu
Karen, nevím, co to je. koupila jsem ji jako La Paz. Benficu neznám, musím na ni mrknout. ta moje je strašně tmavá, místy až jakoby sametově černá, rozměr květu 16x18, výška stvolu 37cm – kdybys chtěla porovnávat
Komule mrkni se ke mně do fotek odkaz je v podpisu má číslo 22 Jen ta fotka se mi nepovedla dost zaostřit. Začíná znovu kvést tak mi poradili fotit na slunci. Zkusím znovu. Ty míry jsou dost podobné: výška 27 cm a květ 16x16 cm.Myslím, že máš Benficu jako já. V jiném albu : Amarylky - růst rostlin , si ji můžeš najít jak rostla .Pro porovnání.Číslo tam má sejný.
La Paz to není určitě to je cybister
ještě se tě zeptám, mně opadalo několik rostlin když jsem semeníky ve velikosti menšího lískáče přemístila. Nehejbala jsi třeba s něma taky??Taky hledám důvod proč najednou mi jich několik opadalo,když předtím a zatím ani potom k tomu nedocházelo. Když odejde poslední ten čtvrtý tak to beru, že to rostlina neunesla, ale všechy a na více rostlinách najednou????Já je teda přestěhovala o pár metrů dál.
Evi (komule) Tres chic prvý krát kvitol okolo 10.2.2010 dvoma stvolmi. Dal si oddych no a kvitne znovu. Zaujímavé je že všetky opelenia naňho sa nepodarili. Možno má slabé gény alebo čo. Veď skúsim opeliť a uvidíme... Tá v strede je Sweet Nymph. Kvitne už posledným štvrtým stvolom.Tri boli predtým naraz. Foto detailu prikladám.
Pavel
Komule,Pavle to je nádhera při pohledu na takový obrázek srdíčko jen poskočí opravdu super.Mě už pokvete jenom Aphrodite vyráží druhý stvol a pro letošek to bude asi konec už se těší na balkon.
Konečně přišlo jaro.
Všecí to máte moc nádherné moc
Stránky Předchozí 1 … 7 8 9 10 11 … 19 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Foto amarylis-skupinka