Re: Kuriózní foto amarylisu
Mirku, to je možné, já ho používám na všechny kvítka doma i venku, i na jahody, a zatím bez problémů. Jinak jsem zkoušela i tekutá hnojiva na kvítka, a s těmi jsem moc spokojená nebyla... ale každému vyhovuje něco jiného
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Kuriózní foto amarylisu
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 12 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Mirku, to je možné, já ho používám na všechny kvítka doma i venku, i na jahody, a zatím bez problémů. Jinak jsem zkoušela i tekutá hnojiva na kvítka, a s těmi jsem moc spokojená nebyla... ale každému vyhovuje něco jiného
tekuta pouzivam mene, je to vyrazne drazsi a pri tom mnozstvi co mam se to neda..
Já používám cererit na všechny pokojové kětiny i na balkonovky a mám tak jedno balení (1l)na celý rok. :rolleyes: příbližně
Karen jěště nekvetla jak jsem psal zlobí jinak amarylka je u tety a fólie v obchodě a ten President mi nevyhodil ani lístek zatím
Tak moc se dralo na svět poupě u Novelly, až mi roztrhlo cibuli.....Už jste to někdy viděli....?
Trochu neobyčejné je, jak mému Exotic Star v jednom okamžiku z cibule vyrazilo 9 listů.
Edo naschvál jsem s to spočítal tak na Red Nymp mám jedenáct listů teď už jen deset teda jsem ho ulomil včíl
A opět jedinec se čtyřmi stvoly Ty tři největší - už kvetoucí, jsem dala raději do vázy, protože cibule putovala poštou a už to bylo na ni docela dost Čtvrtý stvoj je zřetelný jen z jedné strany, proto ty dvě fotky
Je to stejná amarylka jakou má i Karel, vypůjčila jsem si od něj fotku, snad se nebude zlobit
Vůbec se nezlobím Evčo, určitě bysme byli oba rádi, kdyby nám někdo pomohl určit, co je to zač. Karel
Ale je moc pěknej to jsou vlastně všechny zase jsem to nevydržela a objednávala
A kde jsis Jani objednávala??
Rostlinky.cs,s poslední dodávkou přišel katalog a nabízí 3 ks za 519,- Pasadena,Aphrodite,Red Peacook a poslední zasilka byla pěkná tak jsem to riskla a uvidím
I ty jedna Já už nic neobjednávám, šetřím si na tu objednávku ze zahraničí
Tu bych taky rad,nema mimca?
dj.joop: zatím mimča nemá, opylovala jsem ji, tak uvidíme jestli budou aspoň semínka
To by bylo super,a pod jakym nazvem si ji kupovala?
dj.joop: zkus se zeptat na mimčo od této krásky ještě Karla, má ji taky Na ten název se ho taky zeptej, ale myslím že tam byla uvedená jen červená barva, nic víc
V mém přís.572 je na první fotce ta neznámá červená, co má taky Evča. Já budu mít semen dost, tak můžu pak poslat. Karel
já už nemám na semínka místo kdyby byla časem cibulka prosííííííííím
Super,tak to se radim do fronty.
To je ovšem úžasný, taková siamská dvojčátka
Jani to je teda něco a není ta cibule něčím napadená? Takhle na tý fotce mi to příjde, že dole u té zelené cibulky je nějaký parazit?Ale třeba se mi to jen task zdá.
Karen není napadená ona totiž chtěla kvést do kořenů a začala tam hnít musela jsem to po odstranění toho stvolu ještě ořezat a na druhé straně byla ještě jedna cibulka ale byla už nahnilá tak musela pryč
Víš že máš pravdu něco tam bylo když jsem to znovu zvětšíla tak jsem to taky uvidělazachvíly přidám foto jak je ořezaná
Je to docela srandovní ,ta nová cibulka jak čouhá do strany..Tak teďka ji máš očistěnou a co dál nechala jsi ji v něčem namořit? Pak dobře oschnout.Zasadila bych ji raději až zítra ráno.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 12 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Kuriózní foto amarylisu