Druhá přišla na řadu Valentínská z krabičky z Peny. Při koupi rozjetá spála až do středu, ale kvetla a je pěkná .Dost mi na ní záleží.Když jsem ji vytáhla měla spoustu nových dlouhých kořenů po celém obvodu podpučí jenře co naplat rostly ze zhnilotiny. V hloubce cibule bylo ložisko, ke kterému jsem se dostala teprve po odstranení docela čerstvého odkvetlého stvovu .Vše jsem vybrala přišly pryč i ty kořeny -až na tři a zase Previkur ,sušení a zasadit. Na snímku je po koupeli v Previkuru
Další byla ta maličká Autrey, už včera jsem ji měla venku ,dneska jsem pořádně vyčistila vyhnívající střed podpučí, snad to půjde dál, kořínek jí růstal
Poslední je Amorice teda má to být Amorice,ještě nekvetla. Ta mě mrzí všimla jsem si toho fleku na cibuli zrovna ten den co přišel manžel ze špitálu a já se k tomu nedostala dřív než dneska jen jsem odhrnula zeminu od cibule ale jak je vidět nestačilo to . Má krásný kořeny a každým dnem začne kvést.Skvrna zatím zasáhla do hloubky 3 suknic a to je to co mě mrzí.Kdybych se k tomu dostala dřív nemusela přijít o tři suknice. Zdá se že hlouběji je to čisté.
Tropical Orange byla další kterou jsem dostala ve špatným stavu a piplu se s ní už dlouho, kvetla a hnije obojí najednou. I semínka odchovala uvidíme jestli porostou. Narostly jí bohaté kořeny ale zase v rozbředlé břečce.a navíc je to dobře vidět,ten květní stvol zaráz kvetl a už dolu odehníval. Zase jsem ji rozebrala odloupala suknice a zachovak se mi zdravej - aspoň doufám ,že je uvnitř zdravej - prostředek cibule. Dál jako u předešlých.