Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Evergreen
TO nám to budeš servírovat místo večerníčků
Můj Evrgreen je tomu tvému hodně podobný tak snad to vyjde .jsem na něj moc zvědavá zrovna jako na Night Star.Oba vyrazily najednou ale Evrgreen vede co do výšky už o dost.
Tak teda obrázek se mi nechce nahrát , už na to čekám víc jak půl hod, tak později.
Karen....ta "noční hvězda" je tmavá.....
Taky jsem si všiml, jak má tmavý stvol i puk, přál bych ti to noční hvězdu, je krásná, ale možná při srovnání s obrázkem na odkazu se z toho vyklube něco zajímavě pěkného. Karel
http://www.royalcolors.com/amaryllis/in … _id=354425
Karen, myslím, že bys Night Star měla mít. mám ji také, těsně před rozkvětem. kupovala jsem ji vloni a je fakt nádherná. letos má dva stvoly a jeden už má od cibule pod poupě 65 cm. stvol je také tmavý, hlavně ve spodní třetině a poupě načervenalé, takže podobnost s tvojí
Jo Karen to ti přeji ale zase ti dřív odkvete tak jen doufám že to budou oni
A i kdyby Rady nebyly tak to neva budou jiné krásné
to jsem zvědavá kdo bude rychlejší
Večer to fotnu teďka musím jít do města, můj Evergreen už rozložil jednotlivé květy .Má jich na jednom stvolu 6 na druhém 4. a Night Star na obouch po 4.Jsou ve stejném stádiu rozkvětu tak to bude brzy odkvetlé ale velká kytka. Už se těším jak budu fotit skupinky a opylovat každou s každým
Opiluj jak pilná včelička tvoje semínka už jsou v petkách a bylo mi včera řečeno že už ani semínko tak prosím tebe i ostatní kdyby byly cibulky ty pak nějak ukecám
Radošku...málo ho ukecáváš
Já jsem toho mého sem zapoměla dát. :/ tak dodatečně ,až dneska, už jej nefotím, je opylenej a samá pentlička se jmenovkou otce.
Karen nádhera tleskám
musis Karen uznat, ze tato odruda se slechtiteli povedla, je zcela atipicka-jak Papilio, rekl bych, ze tyto dve odrudy zatim jsou svym vzhledem na vrcholu zajimavosti v hvezdnikach...
To máš jistě Mirku pravdu.Je zvláštní jak tvarem tak barvou. A teď, když to vezmeme do ruk my to teprve budou všichni koukat. Já je skřížila se vším co mi zrovna kvete.
tak natukni co jsi s nim krizila?
Mirku, to ale ještě neznamená, že to taky dochovám do zralých semeníků.Mám opylený Evergreen:Night Star,Herkules.Green_Goddes.,.Rilona.,a ještě jsem tam měla nějaké dva pyly od Evči, teď se mi to nechce hledat. Mám na každém opyleném květu vysačku se jménem otce. ,A ty jmenované zase s Evergreenem. Zabralo mi to ten první den 2 hod.
ty jo, to bude teda kytice! se ti tam ani nevejdou
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Evergreen