Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Foto amarylis-skupinka
Stránky Předchozí 1 … 9 10 11 12 13 … 19 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jani pěkné je to
Díky to je na delší dobu poslední
Parádna skupinka. Ten kontrast v tvare kvetu Evergreenu a Night Star v porovnaní s ostatnými je fantastický. Amarylky sú proste fantastické!!!!
Pavel
Karen nádhera, pěkná kombinace hvězdníků.
tak další skupinky co mi vykvetla......
Novella, Exotica, Exotic Star. Minerva, neznámá ze 70 let, Vera (ci Susan) a ta sytě růžová je neznámá z Eurobulbs. Kdyby někomu něco připomněla, dejte mi vědět.
moc pěknýýýýý
všetkým to tak pekne kvitne a mne zo 4 am kvitla len 1
Zuzi, jestli to nebude tím, že máš jen 4 , Já 30 květuschopných a tak asi 4-5 nekvetlo taky!!
Karen, ale tá čo odkvitla (už 2-3 týždne dozadu) ešte ani listy nevyhnala...
a má dve mimčá..neviem ako ich chce živiť
To se stává, je cibule na omak hodně měká nebo je měká jen na povrchu a uvnitř je tvrdá. Mám jednu cibuli co poprve kvetla nekdy v lednu od tý doby má třetí stvol, list ani jeden a po měsíci pokaždý vyžene další stvol.Tak jí řikám aby se na to vykašlala a raději šla do listů, ale neposlouchá a pořád si vede svou ,
ty jo..30 amaryliek..to je výkon..ja si budem postupne kupovať alebo dopestovávať (teraz mám nejaké semienka) ďalšie a ďalšie...už mám aj zoznam hladaných odrôd..neviem či ich zoženiem tu lebo tu je malý výber..keby som sa do zahraničia dostala..ale sama nepôjdem
Zuzi já v únoru měla 2am. a dneska jich mám26 plus 8 semenáčků je to droga a to mám ještě 5 obj. na duben a 3 na září.
Tak bacha na návyk.
Karen, ty máš aj africké fialky? jéj..neposlala by si mi pár lístkov? skúsim ich namnožiť(aj keď mi to zatial moc nejde) moja mamina zbiera fialky
Holky máte to nádherné
Zuzi ty máš tiskárnu? mě chybí prašule já to spočítala a šla jsem do kolen
Jani, budem ich kupovať postupne..lebo teraz si šetrím na CD-čka jedného speváka
To jim ktomu budeš pouštět muziku? jakou maj rády?
nie..chcela som tým povedať že si chceem kupovať okrem amaryliek aj cd-čka jedného speváka..
Jani, mám rada Andreu Bocelliho..má nádherný hlas a krásne piesne
tak to ti schvaluji taky ho mám a skus cd kde zpívá se Sarah Brigtman nádhera
ja viem...time to say goodbye..mám tú pesničku v pc
zatial mám originál len cd my christmas a incanto ale dúfam že pribudnú ďalšie
já mam Romanzu a ty duety
Ahojte všichni, rád bych se vás zeptal na radu jak se zachovat protože jsem včera koupil v Třeboni na amarylis výstavě cibuli ale je jí část ukopnuto.Tedy je otevřená a tak mám obavu že o ni přijdu což bych docela nerad.Byl by někdo ochoten napovědět? ahoj Zdeněk
Stránky Předchozí 1 … 9 10 11 12 13 … 19 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Foto amarylis-skupinka