Re: hvězdníky
Karen...nemám slov
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » hvězdníky
Stránky Předchozí 1 … 14 15 16 17 18 … 22 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
na to není co říct tleskám
Nádhera, moc se povedly
To vypadá zajímavě růžová,?
ahojte, vám všetkým ako krásne kvitnú mne zo 4 kvitla len 1 am
a tá čo odkvitla (biela) zatial nevyhnala žiadne listy..listy majú len jej miminká
mne pustili semienka vo vode korienok..huráááááá...a je to minerva x piccolo tešííííííííííííím sa..len nech sa im darí
Posílám tu druhou fotku i s obrázkem
Karen když ti kvetl Lemon Lime ,měl taky tak zelené květy?Nebo mám čekat překvapení
Připadají mi hrozně brčálově zelené
Heli, já jsem u Lemon Lime měla úplně stejnou barvu květů, takže myslím že to bude on
no kvety byvaji mensi nez u ostatnich amarylek, ale barva kvetu na fotce se mi zda vic bila nez zelena, LL ma kvety sytejsi...tak nevim..mozna to zkresluje trosku fotak...
Je to tak - foťák zkresluje. Ve skutečnosti je barva květu taková žluto zelená....
Andi, krásně ti to kvete, a ta bílá plnokvětá je taky nádherná, hrozně se mi líbí
Evi na tu plnokvětou jsem taky pyšná. Hlavně mě překvapila, byla na ní cedulka arctic white - pod tímto jménem už jednu bílou mám, tak jsem čekala stejnou Amarylku a tahle vykvetla plnokvětá a ještě měla 3 květní stvoly a přitom má úplně maličkou cibulku. Doufám že to kvetení přežije. Kdyby se namnožila tak dám vědět
HELI, já Lemon Lime ,mám jen mladičkou rostlinku ještě dlouho nepokvete. Z bílejch mám jen CHristmas_Gift....a ještě .Green_Goddes. - ten druhý mi přišel místo Limy
Mě pořád nechce rozkvést.Má tři stvoly a vypadá to že pokvetou všechny zároveň.Zatím na těch dvou má po třech květech.
Děvčata a chlapci, byla jsem na Aukru a paní tam nabízela cibulku bílo červeného amarylisu.Tak jsem se jí ptala jestli má i něco jiného.Nabídla mi dva druhy.Chce za cibulku 30kč (že jsou to cibulky co jí ještě nekvetly).Dnes mi je posílala,takže zítra,nejpozději ve středu čekám balíček.Pak vám napíši jak jsou cibulky velké.
Já zapoměla na to hlavní psala ,že ještě má.
No vidis a ja zrovna ji v nedeli koupil a zitra ji mam doma. To je haluz,co.
Andi, v 501 možná vidím Havortii, Astrophytum Myriostigma a že by Jatrofu? Karel
Heli, dívala jsem se na aukro, ale našla jsem jen předraženého radimablue a nějakého raphanuse. Už jsem dala do vyhledávače pár pojmenování pro amarylku, ale víc mi to nenašlo. Jana
Jani musis zobrazit ukoncene aukce.
nebo jinak,tady mas odkaz:
Děkuju za radu, ale nevím, kde to najít. Mohla by mi nějaká hodná duše rovnou poslat odkaz, než na to přijdu Jana
Vzdyt jsem ti ho tam dal. Jen na to klikni.
Děkuju moc, už jsem to našla a gratuluji ti ke koupi pěkné amarylky Jana
Stránky Předchozí 1 … 14 15 16 17 18 … 22 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » hvězdníky