Re: hvězdníky
Karle, v 501 vidíš Havortii, Adenium a to vzadu neznám jméno . Poslední dobou jsem se dala i na sukulentní rostlinky...
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » hvězdníky
Stránky Předchozí 1 … 15 16 17 18 19 … 22 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Karle, v 501 vidíš Havortii, Adenium a to vzadu neznám jméno . Poslední dobou jsem se dala i na sukulentní rostlinky...
Andi, to vzadu je opravdu Astrophytum Myriostigma, kaktus, který kvete krásným žlutým květem, jestli ti ještě nekvetl, tak se podívej na odkaz. Karel
http://www.biolib.cz/cz/taxon/id163740/
Karle moc děkuji za info. Loni jedním květem vykvetl, ale některá poupátky zaschla. Snad se mu letos povede lépe.
Já vám dnes večer pošlu mejl na tu paní.
Paní už tu bílou s proužky nemá Moc se mi líbila.. škoda
Ja ji namnozim a mimco je tvoje.
dj.joop: díky moc Napiš mi do PM adresu ať ti pak můžu poslat ty semínka
Jo jo,uz jsem tak ucinil.
Evi, já si nechala poslat dvě.Uvidím jak přijdou(doufám že to bude zítra).Třeba bude u cibulky malá.
Tak ten Lemon Lime je hrozně zelenej,jak nezralej citron.Dnes konečně trochu rozkvetly dva květy.Té žluté je tam hrozně málo.Snad jí trošku přibude.Zítra udělám fotku.A bez blesku.
Včera jsem si přivezla po babičce amarylku.Má i dvě miminka,jak kvete nevím ? Jedno bude Evi a kdo bude chtít to druhé....?
Nejdřív je ale musím zbavit červců,jsou chudinky obsypaný.A přesadit....
Prosim,prosim,smutne koukam.
Ok,zítra zjistím jak je na tom s kořeny,ju.Ale nebude vážně dřív,dokud jí nezbavím těch potvor,ať Ti něco nenatáhnu domů....
To je super,jsi zlaticko.
Jak ty cervce likvidujes?
Posbírat a docela se mi osvědčil Perfect Plant.....aspoň na orchidkách to funguje a taky tím přesazením,tak jsou taky.....
http://www.perfectplant.cz/insecticide/
Ja jsem cetl,ze ti cervci se spatne likviduji kvuli tem jejich voskovym obalum,tak proto se ptam,ja je nikdy nemel,tak nevim.
Heli, jsi moc hodná. Paní psala že už nemá, že ji zůstala jen jedna cibulka To mě mrzí že jsem to propásla A přitom aukro docela často sleduju
Marci, takovou babičku bych taky potřebovala Já jsem včera po cestě do školky viděla krásnou amarylku v jednom domě kousek od nás, tak tam brzy vyšlu manžela na průzkum... on tu paní zná tak se pokusí vyptat cibulku Když jich bude víc tak dám vědět
Taky šmíruju po oknech a podařilo se mi ukecat 2žensky až jim odkvetou že dají cibulky mějte se dneska pěkně už se sem nedostanu až zítra doktoři čekají přeji pěkný den :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Evi, tak dnes došli.Jedna má jednu cibulku u sebe,má to háček.Přišlomi pět cibulek a nevím která je která.
Dobrá zpráva je ta,že dvě budou kvést a vypadáto,že jedna bude ta bílá a druhá červená.Půl hodiny jsme to s mladou obhlíželi.Tři cibulky jsou velké a dvě malé,ale to nevadí,ony narostou.
Takže jak budou kvést pošlu fotku a domluvíme se.
Heli, díky moc, jsi hodná Ráda si počkám
Já byla dneska v Brně s manželem u doktora na kontrole krve a přitom jsem se stavila v Bauhausu.Samozřejmě ,že jsem tam koukala po Amarylkách .Měli jich tam několik ,všechny kvetoucí nebo spíš odkvetlé a všechny dočervena ,byly zasazené v tu chvíli docela suché.Ovšem zasazené ? původně byly zasazené ,ale jak rozkvetly neudržely váhu květů a tak se všechny vyvrátily. To jsem teda ještě neviděla vypadalo to tam jako by se tudy přehnala vichřice. Stvoly ležely jeden přez druhej ,některé dokonce byly ze stolu dolů zavěšené. Vůbec nechápu jak to tak mohou necht. To je jasně neprodejné a to jsem se nejdřív zeptala jestli je mají a kde. Ženská co to tam hlídala mě k nim klidně poslala.
Eví,jedna z nich bude Tvoje a druhá už má taky nový domov
A nechci nic slibovat,o víkendu musím prohledat pořádně celý barák u babičky.Říkala mi,že tam má ve sklepě cibule amarylek,ale já našla jen jeden květináč a ten byl v obýváku.Tak bude pátrací akce....
Jé to musí být bezva takové pátrání po amarylkách .Vidíš snad dopadneš líp nežli já dneska v tom Bauhauzu
Marci, jsi moc hodná. Já tu mám několik údajně stejných cibulí, ale vůbec netuším jak pokvetou... jakmile to zjistím tak taky jedna poputuje k tobě
Na skupinku je to málo kousků, tak to dám sem Je to asi Minerva a Splash
Evi obě jsou moc pěkný
To pátrání po am. se mi líbí ja teď chodím po venku a čučím lidem do oken a už mám slíbené 2 cibulky jen co odkvetou
Ahoj Jani, a já si říkám kde se pořád touláš... A ty se zatím honíš za cibulkama Tak když bude někdo moc hodný, a podaruje ti víc stejných... tak si vzpomeň
Evi neboj jak něco bude ty jsi první na řadě mám tady jedno mimi u červeno-bílého tak na podzim poputuje k tobě je to první který se mi vyklubal cibulka je z domácího" chovu" od p. Ďuricové je v albu pod Baby Star ale asi to není tak tam mrkni
Stránky Předchozí 1 … 15 16 17 18 19 … 22 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » hvězdníky