Re: Evergreen
Radku, bude to paráda. Počítáš už květy?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Evergreen
Stránky Předchozí 1 2 3 4 … 14 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Radku, bude to paráda. Počítáš už květy?
Já jich napočítal 10. Tak to je pěkné, já jich měl po 6. To je něco jako 4 stvoly najedenou, taky málo k vidění. Karel
Teda, Radku to bude paráda!!!! Určitě sem nezapomeň dát fotečku až rozkvete!!!
To já tolik neměla jen 5 a 6 květů ale ještě kvetou a jsou ještě krásné
Rito dík od tebe mne to obvzláště těší od odbornice přez ty kousky co máš dík
Jé konečně se zobrazily fotečky,ten je jak brčál...paráda Radošku ....tak mimi směr SČ
Rady a taky má takovej zvláštní lesk? Je takový výrazný a přitom hedvábný, u jiné barvy jsem se s tím nesetkala. Líbí se mi víc nežli Night Star.
Karen já ho moc ještě nesledoval dojel jsem pozdě jezdíme do KUřimi a tak rychlo fotku a pak sem až zítra možná mrknu a konečně si ho prohlídnu
jj chápu, docela dobře je to patrný na mojí poslední fotce skupinek. .i když to už tam mám moc těch závěsů od cedulek s určením otce.
Evi nestačím chválit a tleskám mě zatím nic nekvete je zaděláno u 7 kousků tak snad něco ještě bude
dokonce mi začíná tlačit i Lemon Star od Lukonu co přišel v pondělí jako reklamace
Evi, asi si ho budu muset také někdy pořídít, je nádherný, blahopřeji.
Evčo super jsou nádherní a kolik tam máš květů ?
Eví....je suprovej-brčálek
Všem moc děkuji za pochvaly, je opravdu nádherný, na stvolu je 7 květů Edo, a ty si ho určitě pořiď Stojí za to
Evi je móóóóóc hezkej
Evo krása a vidím první ceduličku, čím jsi jej opylila?
Karen, díky, ty máš teda oči První květ jsem opýlila pylem ze Splash Druhý květ je vlastním pylem
Na tyhle křížence jsem obzvlášť zvědavá. Opylila jsem všechny květy a teďka je to jako klubko nití.
Taky jsem Karen zvědavá, co z toho bude Jenom mám obavy abych pak ty semínka nemusela vyhazovat, pokud se udrží všechny semeníky, tak se z toho můžeme zbláznit co bude semínek U Benfici mám jeden semeník úplně obrovskej, takovej jsem ještě neviděla, tam bude snad 100 semínek
Jak dlouho po rokvetu opylujes,vsiml jsem si ze blizny jeste nejsou otevrene.
Květ se otevřel včera, opyluji jak mi to vyjde, co nejdříve a když jsem doma tak opylování druhý den opakuji Stalo se mi už mockrát, že když jsem čekala až se blizna pořádně otevře, tak už bylo pozdě a opylování se nezdařilo. Někde tady jsem četla že se má opylovat třetí den po rozkvětu
Stránky Předchozí 1 2 3 4 … 14 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Evergreen