Re: hvězdníky
Zjistil jsem,ze Red Peacock ma bliznu a i trochu pylu,ale cibulka nema korinky,tak neopyluju,ale tlaci druhy stvol,tak jestli to pujde,zkusim opylit ten.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » hvězdníky
Stránky Předchozí 1 … 17 18 19 20 21 22 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zjistil jsem,ze Red Peacock ma bliznu a i trochu pylu,ale cibulka nema korinky,tak neopyluju,ale tlaci druhy stvol,tak jestli to pujde,zkusim opylit ten.
dj.joop: ty nemáš nikde vytvořené album s fotkama amarylek??
Ne,asi si ho do budoucna udelam.
dj.joop: aspoň se budeme moct pokochat až nám nic nepokvete
Ono do letoska nebylo co fotit,mel jsem jen 3 druhy,a ani me nenapadlo si to nejak dokumentovat,az letos jsem to teprve z amkama rozjel a fotek moc neni.
dj.joop: však neboj, myslím že už by jsi dal dohromady pěknou sbírku Každý někdy začínal Já jsem s amarylkama začala taky teprve vloni, teda měla jsem už několik let jednu, dvě cibule, ale až vloni jsem to rozjela trochu ve větším
Tak jsem to pocital,mam zatim 12 druhu,z toho dva neurceny a na 4 jeste cekam,teprve se dozvim,co jsou vlastne zac.
Já už to ani nepočítám, protože se to pořád mění Ale 12 druhů je pěkný, a počkej za rok kolik jich budeš mít
Brzy se ti dj.joop sbírka rozšíří, dívej kolik bude snad semínek
Karen,budes teda chtit tu cervenou,Jance jsem zatim slibil Mambo,to mam taky dvakrat.No a jeste mam navic ten Apple Blossom,tak kdyby nekdo mel zajem.
Zuzko, jsme ráda že se cibulka ujala
Evi, jj len neviem ako tá biela..lebo dnes sa mi nechtiac odtrhla od velkej..ale tak hádam sa ujme
dj...ten bílý bych tipla spíš na Green Goodes :cool: ,Lemon néééé
A to album koukej spáchat
Zuzko, a má ta bílá už kořínky?? Jestli není úplně maličká tak by se mohla ujmout i bez kořínků, uvidíš
Evi, nemá korienky..a je asi tak velká ako tá čo si mi poslala...a mrzíííí ma to..som nešikovná
No ja uz to taky tak vidim,ale to mi nevadi,je to muj prvni bily.
Eví.....už ji mám no krása
Zuzko, tak to by už mohla zvládnout Namoč ji do stimulátoru a zasaď, třeba se ujme
Marci, jsem ráda že se ti skupinka líbí
D.j. já začala unoru, s jednou, a to jen díky Evče napsala jsem jí o jednu cibulku poslala dvě,já mrkla sem a už to jelo :)dneska mám 18 květu schopných,8 malejch a drobotinu nepočítám i když co jsem koupila tak nesedí ale ten napnelismus zato stojí :rolleyes:
dj,joopjestli nemá nikdo zájem o ten Apple Blossom tak bych zájem měla,ale nevím co za něj kdyžtak zaplatím díky Ilona
Ilonko,pisu si te,na podzim je tvuj.Poslu ti to naraz z tou no name,a jestli si chtela i baby star,nevim.
Ahoj dj.joop to jsi hodný a jestli můžu poprosit tak i tu baby star mooooc děkuji Dneska by ti měly dorazit semínka včera jsem je posílala,ale nevím jestli z nich něco bude jsou to moje první nemám s nimi zkušenosti zkus něco vybrat Ilona
No a ještě Vera a je konec....
Radošku,zítra pošlu Promise a bonus ,dneska to nějak nevyšlo
jakej bonus? opatrně nebo mne tam máš nakvartýrovaného
Stránky Předchozí 1 … 17 18 19 20 21 22 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » hvězdníky