Téma: Green Godess
tento hvězdník ještě své téma nemá (doufám, že jsem zase něco nespletla ), tak ho zakládám - včera mně rozkvetl sice jen třemi květy, ale mám ho moc ráda.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Green Godess
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
tento hvězdník ještě své téma nemá (doufám, že jsem zase něco nespletla ), tak ho zakládám - včera mně rozkvetl sice jen třemi květy, ale mám ho moc ráda.
je super ale letos mi už asi nevykvete měl jsem dva jeden je u Macka je super
Komule, je krásný, gratuluji a přeji ti, aby příští rok zase nádherně kvetl.
Je krásný...já mám tři,vlastně už jen dva,dneska jsem jeden poslala kamarádce.
Ten od Ráďy nekvetl...asi za trest .Jeden jsem koupila v Baumaxu,kvetl na dvou stvolech a teď má 4 malá mimča a třetí jsem dostala místo Lemon Lime od Bráta :mad:
Já mám také jeden jako záměnu od Brátů, ale je krásný a zrovna nasadil třetí stvol a zase pokvete. Dělá mě radost celé jaro
videl jsem tuto odrudu vysazenou v nekolika velkych kvč. a byla to bomba, ty zeleny strey jsou super, presne jak Tvuj,Jirko!
Jirko je moc pěknej gratuluju.
Kdyby někdy byla cibulka vzpomeň si na mě prosím.Mě ho zlikvidovala spála.
Karen, je krásná, kdyby byla časem cibulka.... můžu se postavit do fronty?
Karen je nádherný.
Magdi já si tě píšu,ale myslím že zatím nemá.
děkuji za vlídné slovo,potěší
Krásný
Karen, je parádní
je krásná, je opravdu čistě bílá a to se cení
Opravdu parádní
Karen, je pěkná. Zelený střed s bílou je skvélá kombinace.
Letos se mi zdá drobnější, ale ona patří k těm šesti co nezakořenila, ale všimni si jak ten zelenkavý střed žilkuje.To mě udivilo, je to tak zajímavější a vůbec.....
nějak jsem se posl.dobou nabažil barevnych a tenhle tvuj se mi libi mozna i nejvic
Pěkná, bílá jako kdyby měl již přijít sníh. Ve středu mají být teploty pod nulou. Asi budu stěhovat hvězdníky domů.
Edo dej pokoj se sněhem zimy si ještě užijem až až už teď se na ní netěším mám radši 35 stupňů jak -1.
Také se budu muset dát do úklidu dneska jsme za okny ve druhém patře měli pouze 0,8 stunů a to je hodně málo letos zima začíná nějak brzy.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Green Godess