Re: Dárečky
Je to hrůza já bojuju se spálou u jedné cibulky od Florea jedna už pokvete a ta nemocná má nasazené 2 stvoly ale nehýbe se tak jsem jí vyndala a máčím v previcuru
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Dárečky
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Je to hrůza já bojuju se spálou u jedné cibulky od Florea jedna už pokvete a ta nemocná má nasazené 2 stvoly ale nehýbe se tak jsem jí vyndala a máčím v previcuru
Tak snad se ti ji podaří vyléčit Každé cibulky je škoda
Evi cibule vypadají úžasně. Po letošní zimní sezoně (co cibule to hniloba) je až neuvěřitelné, že si vůbec vybrala zdravé
Už se těším na fotky květů. Tři květní stvoly jsem ještě ani neviděla Musí to být nádhera pokud se povede a vykvetou současně. Držím palce aby se povedlo a mohla jsi se těšit z nádherných květů...
Trošku oživím toto téma Právě mi přišel dáreček od jedné moc hodné paní, která jej se mnou vyměnila za dvě cibulky V jednom květináči se tísnilo asi 10 cibulek, z toho dvě obrovské a 8 malých (už s kořínky). Fotka květu je dost nekvalitní, ale i tak jsem to riskla a uvidíme, třeba ještě vykvete
Tak ta je teda nádherná super barva má to někdo štěstí
Evi je krásná, to jsi dobře udělala, že sis rozšířila sbírku o takový exemplář. kdybys nááhodou nevěděla co s miminky a jedno ti zbylo.... u nás by se mu moc líbilo
Radku, jestli se ti líbí, tak ti mimi pošlu. Je jich dost. Evi, tobě taky pošlu, počítala jsem s vámi oběma... Takže miminka můžu poslat těmto lidičkám: Radek, Evča (Komule), Karen, Marcela, Helena, Janka P., Karel ??? Prosím všechny uvedené (kromě Radka a Evči), aby napsali jestli mají zájem nebo néé, ať je můžu kdyžtak nabídnout dál
Evy to je krásná barva kdyby jsi nevěděla co s miminkama u mě by se jednomu také líbilo
Jani, třeba se na tebe taky dostane Musíš počkat jak se rozhodnou ostatní, s nimi si totiž měním buď cibulky nebo semínka tak mají přednost, nezlob se Ale můžu tě uklidnit... na těch dvou velkých cibulkách se klubou už další nová mimi, tak by byly později
Evičko to mi vůbec nevadí já až něco budu mít tak taky tady budu nabízet,ale ted nemam nic já začínám a to,že mají tady holky přednost je pochopitelný vůbec se nezlobím a chápu to a moc ráda si počkám jen tě poprosím jestli by sis mě nepoznamenala
Už tě mám poznamenanou Neboj, třeba někdo nebude chtít a nebudeš muset čekat A až budu přesazovat ty křížence, tak si na tebe taky vzpomenu, neboj, těch bude spoooousta
Evy to jsi moc hodná mě nevadí čekat dnes mi od někoho také přišli semínka nevím komu poděkovat za balíček
Evi, tak bych měla zájem o cibulku. Já tady z těch Janiček mám hokej, ale počítám, že nejsem Janka P. Když cibulka nevyjde, nevadí, někdy příště Jana
Evi tak to je krásný dáreček nemám na žádné takové dárečky štěstí to ale nevadí říká se že se štěstí unaví a sedne i na vola ,tak se také někdy dočkám snad
Jani (japa), sice nejsi Janka P., ale taky s tebou počítám, neboj To je samozřejmé, nemusíš mít strach
Evi joooo,joooo beru všema deseti.Děkuji.
Japa a janina mlynarova -holky nebuďte smutné, chystám pro vás obě cibulku.Musíte ,ale ještě chvilku vydržet.Napíšu vám až to bude aktuální na mejl.helena
Zuzko, seznam lidí s kterými předem počítám je uvedený někde výše Mnohým lidem jsem dlužna za semínka, případně cibulky, tak nabízím nejdříve jim
Evi, v pohode...ja tu mám pre teba tú cibulku ale zatial nemá korienky a má len 2 listy...a nič sa s ňou nedeje...a nechcem ti dať cibulku čo nerastie
Helenko, nemáš zač Jakou cibulku holkám chystáš?? - teda jestli to není tajné
Japa z toho že máš guláš v Janách si nic nedělej nejsi sama já když si nejsem jistá které je odkaz určený půl hodiny pátrám po stránce
Zuzko, já si na cibulku ráda počkám, až poroste tak poroste. A ta ode mě ti roste??
Eviku,az zase narostou nejaky mimca,tak bych i ja mel velky zajem.Ale to predbiham.
Mimča jsou ještě dvě, ale malé.. budou až na podzim
budte v klidu jak tam nenapíšete Jana mlyn tak taky nevim komu to je
Zajímavý je, že dnes se už jméno Jana moc nedává. Ještěže to zachraňujeme my
Heli, děkuji za sebe i druhou Janu za nabízenou cibulku, taky tu něco mám, zatím ale bohužel nevím, jak pokvetou. Jana
Macku tak nevím ale nic nedošlo ??? ale Karen ví něco dřív jak já tak jsem čouhal
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Dárečky