Re: hvězdníky
Dnes mi vykvetla cibulka z té koupi z internetu
má pouze dva květy ,budu dělat semínka.Než se to stratilo některá z holek tu oni měla zájem -jen teď nevím kdo to byl.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » hvězdníky
Stránky Předchozí 1 … 19 20 21 22 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Dnes mi vykvetla cibulka z té koupi z internetu
má pouze dva květy ,budu dělat semínka.Než se to stratilo některá z holek tu oni měla zájem -jen teď nevím kdo to byl.
Teda KOBOUK DOLU Helí nadhera
Stvol je sice pidi,ale to není důležité.Počítám s tím,že bude mít na podzim malé cibulky.Tak bych vás podělila.Jak budou semínka dám vědět.
Jani, já myslím že byto mohla být.Je kráááásnááááá
Nato že to měl být Elvas je to milé překvapení mám z ní radost je nádherná :)Helenko kdyby byla cibulka z té pruhované hlásím se prosííííííííííím
Helenko,Jani....gratuluji,krásné květy
Helenko,Janko krásné květy ta Tosca je nááádherná
Macku také krásné
Me se dari,co se tyce nakupu u Florey,Dnes se zacal otevirat dalsi a vypada to 99 procent na Gilmar a ten jsem moc chtel.Fotka bude az zitra,fotak totiz nemam doma.
Heli, nejsem si jistá ale myslím že jsem o ni měla zájem já... projedu témata jestli to nenajdu...
Janko,gratuluji k Tosce.
Dj.díky mam z ní radost je nádherná
Jani, no teda, strašně moc blahopřeji k Tosce Jestli budou semínka tak se hlásím
Evi já to zkusím snad to vyjde to je totiž ten vyhnilej Elvas co ho zbyla jen půlka tak nevím jestli to utáhne :cool: opiluju ho a když to chytne tak dám určitě vědět
No snad se to podari tobe,kdyz me to nevyslo.
Má tři květy tak snad aspoň jeden chytne můžu opilovat květ vlastním pilem?nebo je musím proházet? :lol:
Opilovala jsem i tu Romu tak uvidím tak budete mít co adoptovat má květ 16x16 cm a to není ještě vyrovnaná :lol: :lol:
Je lepší použít prý pyl z jiného květu než ten který opyluješ. Prý se to tak lepší chytá tak to tak dělám.
Karen díky oni půjdou tak den po sobě tak to by šlo né?
To jo, a pyl můžeš nechat i dýl čekat. Necháváme jej v chladničce v uzavřený krabičce,ale když jde takhle jen o 2-3 dny nechala jsem květ jak odcházel ležet dole na květináči a pyl se u něj nevysypal.To se samozřejmě týká neopylovaného květu - třeba plnokvětého .
CHytrýýý díky
Helenko, je úžasný, jak ty nerozpuknutý prašníky jsou stejně proužkovaný jako květ. rozhodně bych měla zájem o semínka, pokud se opylení podaří.
Janko, gratuluju k Tosce. ještě,že jsem se nepouštěla do sázky!
Komulko děkuji
Stránky Předchozí 1 … 19 20 21 22 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » hvězdníky