Užitečné: zmenšení fotografie janforman.com rajce.idnes.cz imgup.cz 2i.cz
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » hvězdníky
Stránky Předchozí 1 … 20 21 22
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Janko vypadají dobře koukám jak se sbírka pěkně rozrůstá
Je to droga ještě když děláš v Tescu a OBI je hned vedle a to jsem 1/2 roku doma ale jak jedu za holkama na kafe tak si něco dovezu nebo mi volají :o :o v unoru byly2 teď už je jich kolem 30 něco jsem dostala od lidí v okolí
Tak to je fajn měla jsi to hned z první ruky byla jsi u zdroje je to opravdu závislost
Závislost???? to je slabý slovo
Macku a Janko je to krása tyto kytky amaryllis,máte dámy vytříbený vkus!!
Zdendo,my preci mame take vytribeny vkus,ne?
O tom nikdo nepochybuje
Roma z Olomouce také má listy už a dva květní stvoly je rychlejší jak Clown chtěl jsem dát fotky ale už jsem to vzdal dnes :cool:
Rozkvetl poslední květ Tosky a má 18 x 18 cmje to teda vééééliký všechny 3 jsem opilovala tak už jen čekat :/ :/ :/
Hledala jsem název pro tu moji bílou amarylku, a narazila jsem na tento obrázek, je to Mont Blanc, ale s růžovými žilkami http://davesgarden.com/guides/pf/showimage/139552/ Takže ta Arctic White, co má taky ty růžové žilky, je taky asi nějaký klasický čistě bílý hvězdník.
Volala jsem Grimové z cibuky.cz na podzim bude mít na intoši nový katalog a bude tam kolem 20 druhů amarylek už skoro nic nemá kdo tam někdy podával požadavek bude automaticky upozornovat e- mailem
Vydž prťka vydrž dej pokoj ještě neskončila pořádně zima :o :o :o
Tak to už se těším.Tam nakupuji taky
Tak to už se těším.Tam nakupuji taky
Helenko,napiš mi přijmení na SZ,adresu mám,ale to jsem nerozluštil.Jak bude tepleji,budu rozesazovat a pošlu no name.
Stránky Předchozí 1 … 20 21 22
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » hvězdníky