Téma: nabídka
Pro zájemce nabízím 3 dceřinné cibulky křížence Aulicum x Papilio, na jaře budu kvetoucí cibuli přesazovat, takže po oteplení mohu poslat.
M
1x Onka
1x jork123
1x Pavel
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Magda » nabídka
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Pro zájemce nabízím 3 dceřinné cibulky křížence Aulicum x Papilio, na jaře budu kvetoucí cibuli přesazovat, takže po oteplení mohu poslat.
M
1x Onka
1x jork123
1x Pavel
Ahoj Magdi, jestli ještě nějakou máš měla bych zájem.
Děkuji Ilona
Magdi, pokud by to šlo, tak to bych se hlásila také. Je nádherná....
Lenka
Magdi, hoci mám toto kríženie, neviem či mám dcérsku cibuľku od mojej pôvodnej cibule ktorá bohužiaľ umrela.(bola sfarbením jednoznačne najkrajšia).
Takže ak je ešte posledná k dispozícií mám záujem.
Moc děkuji a už se těším
Ilona
Moc, moc děkuji. V těchto mrazivých dnech je na co se těšit
Cibulky bych poslala příští týden v pondělí nebo v úterý, pokud se to někomu nehodí napište, adresy mám, teda jsetli se někdo nepřestěhoval
Jupííí, tak to se těším. Magdi, čím oplatím? Adresa je stejná.
Už se moc těším, termín vyhovuje a bydliště stále stejné
Magdi, prosím ťa pošli mi cibuľku až o týždeň neskôr, ak sa ti dá. Ďakujem
Dámy, cibulky jsou na cestě, v soukromých zprávách máte podací čísla.
Ahoj Magdi, cibulka už dorazila je nádherná, velká a moc pěkná. Ještě jednou děkuji a napiš co jsem dlužná, jestli chceš něco výměnou, nebo aspoň zaplatím poštovné. Takové krasavice jako máš ty, ale nemám jenom běžné druhy
Magdi, včerá večer jsem obrovskou cibulku vyzvedla na poště. Dorazila v naprostém pořádku. Ještě jednou děkuji, taky bych ráda ještě jednou poděkovala a ráda bych se nějak revanžovala. Jen oplátka cibulkou je v současnosti problém, protože při likvidaci vlnatky mi vypadaly cedulky a v zoufalství jsem tenkrát zlikvidivala i nějaká mimča. Teprve letos se ukazuje, že cibulky nabírají na síle.
Jsem ráda, že cibulky dorazily na místa určení v pořádku. Poněkud bramboroidní tvary jsou způsobené malým, doslova ve švech praskajícím květináčem. Ať hezky rostou. Co za to neřešte, třeba někdy budete mít cibulky, bez kterých nebudu moci žít. Dost bojuji s místem, tak se musím držet při zemi. Hezký den všem.
M.
Magdi, hlásím, že cibulka od tebe je pěkná . Sice jí žloutnou oba listy, ale když jsem dostala od Pavla cibulky H. Aulicum, bylo to stejné. Hlavně, že cibulka je pořád pevná. Ještě jednou, děkuji.
Magdi, cibulce od tebe se u mě daří, původní dva lístky zaschly, ale už má čtyři nové je na balkoně a velice se jí tam líbí.
Ještě jednou moooc děkuji.
U té mé raší dva nové lístky
Taky jsem zvědavá jaká kráska ti vykvete, tak se nezapomeň pochlubit.
Přátelé, jen v rychlosti nahlížím. Držím palce, aby poupátko vykvetlo!!!
Děvčata určitě se pochlubím jsem na křížence Aulicum x Papilio hrozně zvědavá. Ještě jde na květ Nymph u kterého se klube i druhý stvol a Lady Jane
Teda Ilonko, na tu se moc těším. Co pamatuji, tak Pavlův kříženec co tu ukazoval na fóru byl naprosto úžasný. Já mám jen pár čistých Papilek a 3 své křížence Papilio x Chico + jedno jsem myslím posílala Karen. Už jsem letos doufala, že by třeba mohli vykvést, ale zatím nic. Tak se budu těšit na tvoje fotky. A kdyby tam náhodou byla dceřiná cibulka, tak bych se jí moc ráda ujala...
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Magda » nabídka