91

Re: letnění hvězdníků r.2010

To jsou také domácí mazlíčci tak taky pryč ab

92

Oni to zřejmě mysleli, aby se zvířátka nebála až budou vybourávat okna ad ag.
Ta moje se nebojí, ale nesnese v bytě nikoho cizího. Byla by mela. ab

93

Mě když před lety dělali okna takjsem měla ještě Majdušku jezevčíka,a to byl únor ,chumelilo že nebylo vidět tak jsem seděla na gauči v kožichu(umělém) a pejsek pod ním na klíně tak ani nevyváděla jaká nám byla zima. ab  ab

94

ag To je hezké ad.  Já pošlu dítě se psem ven. Když jsme dělali okna v bývalém bytě, tak tam byla jako izolace použita skelná vata, tak pro jistotu půjde ven, ať si nic nenapíchá do pacek ad

95

Dj. .. nádhera, to jsi si mákl an ,ale stojí to zato!!

96

DJ - ta Tvá letní zahrádka je úžasná. Mám dotaz jak zaléváš venku hvězdníčky? Ke každému zvlášť, nebo hadicí????

97

Já letos sázel do záhonu poprvé,ale asi budu zalévat každý solo.

98

dj. Proč každý zvlášť?? Když prší, tak taky na všechny ab  =)

99

To jo,ale déšť neovlivním,a nerad bych aby třeba začaly hnít.

100

Myslím, že stejně zatím zalití deštěm stačí... Budu je víc zalívat až budou větší tepla. Myslím, že by hnít neměly, přeci jen jsou víc na vzduchu než doma za oknem, tak budou líp prosychat. Na podzim budeme chytřejší :cool:

101

Letos je asi také vysázím volně do půdy. Záhonek jaký má DJ prostě nemá chybu - snad jen vytvořit nějakou přenosnou stříšku, kdyby byly delší dobu deště.... an

102

Už ji dělám,konstrukci mám hotovou.

103

ab tiše  závidím ab :rolleyes:

104 Naposledy upravil: Rob (11-05-2010 12:10:56)

To jo stříška je potřeba,když přijdou kroupy jako každý rok an

105

ja letním na balkóne..ale už je tam toho dosť...zišla by sa mi nejaká končtrukcia nad vonkajšiu parapetu okna..juho-západn strana..a dala by som tam semenáče aspoň

106

Jelikož počasí nám ani našim miláčkům nepřeje,zbudoval jsem mým svěřencům ještě i přístřešek na jejich zahrádku. http://sklad.obrazku.cz/t391841_P2270001.JPG

107

Jirko, klobouk dolů, je to paráda jak se o ně staráš.

eda

108

kdo umí, umí. jen mi DJ prozraď - ta konstrukce moc nevypadá na domanicum... prozraď dodavatele. a nebo jsi až takhle šikovný?!? :rolleyes:

109

To je můj výrobek.

110

oooooh , tak to klobouk dolů dvakrát

111

Za hodinu a půl to bylo hotové,ale je to zatim polotovar,no nebylo víc času..Mám to zatím jen spojené drátkama,mám v planu to sešroubovat.A stálo mě to jen cca 400 kč.12 metrů roxoru 8mm(100 kč),do země a na vystužení,20 metrů PE trubky(220 kč),kostra a folie 3 x 4 metry(80 kč).

112

Teda Jirko klobouk dolů an jsi moc šikovný ad Škoda,že nemám také zahrádku ac

113

Jirko moc pěkný domeček  an

114

Tak to máme skoro stejný, jen moje konstrukce je vypůjčená od souseda a potažený to mám netkanou textílií,proti zlé mouše. Už jsem tam přidávala další semenáčky,na okně nebylo k nutí.

http://karelex1.rajce.idnes.cz/31k_letneni_na_zahrade/

115

tady je zima jak v ruským filmu 4 stupně ještě že zmrzlíci dneska končí  :rolleyes: takpřikrývám a zas odkrývám a furt dokola  ab

116

Co myslíte teď hlásí takové špatné počasí a docela nízké teploty ac všichni máme naše amky venku neublíží jim to?:( ab ad

117

No jo,ale když je teď vezmeme zase dom do tepla a pak zas ven,nevím,nevím,jestli se jim to bude líbit :lol:

118

To si také myslím asi by jim změna teploty ublížila víc an

119

http://www.celysvet.cz/skin/smile/s3152.gif to nedělám mám velkej igelit a natahuju ho ,jsem jak opice lezu po zábradlí.Taky si myslím že vzít je do tepla by nebylo nejlepší.

120

Mě celkem štve,že jsem miláčky už vysadil ven,protože to počasí a hlavně ty teploty co mají opanovat naše zahrady,lesy a louky jsou napováženou.Takové otužování jsem opravdu neplánoval.