Re: letnění hvězdníků r.2010
To jsou také domácí mazlíčci tak taky pryč
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » letnění hvězdníků r.2010
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 … 16 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
To jsou také domácí mazlíčci tak taky pryč
Oni to zřejmě mysleli, aby se zvířátka nebála až budou vybourávat okna .
Ta moje se nebojí, ale nesnese v bytě nikoho cizího. Byla by mela.
Mě když před lety dělali okna takjsem měla ještě Majdušku jezevčíka,a to byl únor ,chumelilo že nebylo vidět tak jsem seděla na gauči v kožichu(umělém) a pejsek pod ním na klíně tak ani nevyváděla jaká nám byla zima.
To je hezké . Já pošlu dítě se psem ven. Když jsme dělali okna v bývalém bytě, tak tam byla jako izolace použita skelná vata, tak pro jistotu půjde ven, ať si nic nenapíchá do pacek
Dj. .. nádhera, to jsi si mákl ,ale stojí to zato!!
DJ - ta Tvá letní zahrádka je úžasná. Mám dotaz jak zaléváš venku hvězdníčky? Ke každému zvlášť, nebo hadicí????
Já letos sázel do záhonu poprvé,ale asi budu zalévat každý solo.
dj. Proč každý zvlášť?? Když prší, tak taky na všechny =)
To jo,ale déšť neovlivním,a nerad bych aby třeba začaly hnít.
Myslím, že stejně zatím zalití deštěm stačí... Budu je víc zalívat až budou větší tepla. Myslím, že by hnít neměly, přeci jen jsou víc na vzduchu než doma za oknem, tak budou líp prosychat. Na podzim budeme chytřejší :cool:
Letos je asi také vysázím volně do půdy. Záhonek jaký má DJ prostě nemá chybu - snad jen vytvořit nějakou přenosnou stříšku, kdyby byly delší dobu deště....
Už ji dělám,konstrukci mám hotovou.
tiše závidím :rolleyes:
To jo stříška je potřeba,když přijdou kroupy jako každý rok
ja letním na balkóne..ale už je tam toho dosť...zišla by sa mi nejaká končtrukcia nad vonkajšiu parapetu okna..juho-západn strana..a dala by som tam semenáče aspoň
Jirko, klobouk dolů, je to paráda jak se o ně staráš.
kdo umí, umí. jen mi DJ prozraď - ta konstrukce moc nevypadá na domanicum... prozraď dodavatele. a nebo jsi až takhle šikovný?!? :rolleyes:
To je můj výrobek.
oooooh , tak to klobouk dolů dvakrát
Za hodinu a půl to bylo hotové,ale je to zatim polotovar,no nebylo víc času..Mám to zatím jen spojené drátkama,mám v planu to sešroubovat.A stálo mě to jen cca 400 kč.12 metrů roxoru 8mm(100 kč),do země a na vystužení,20 metrů PE trubky(220 kč),kostra a folie 3 x 4 metry(80 kč).
Teda Jirko klobouk dolů jsi moc šikovný Škoda,že nemám také zahrádku
Jirko moc pěkný domeček
Tak to máme skoro stejný, jen moje konstrukce je vypůjčená od souseda a potažený to mám netkanou textílií,proti zlé mouše. Už jsem tam přidávala další semenáčky,na okně nebylo k nutí.
tady je zima jak v ruským filmu 4 stupně ještě že zmrzlíci dneska končí :rolleyes: takpřikrývám a zas odkrývám a furt dokola
Co myslíte teď hlásí takové špatné počasí a docela nízké teploty všichni máme naše amky venku neublíží jim to?:(
No jo,ale když je teď vezmeme zase dom do tepla a pak zas ven,nevím,nevím,jestli se jim to bude líbit :lol:
To si také myslím asi by jim změna teploty ublížila víc
Mě celkem štve,že jsem miláčky už vysadil ven,protože to počasí a hlavně ty teploty co mají opanovat naše zahrady,lesy a louky jsou napováženou.Takové otužování jsem opravdu neplánoval.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 … 16 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » letnění hvězdníků r.2010