Re: Pestovanie zo semienok
Mě vzešla semínka od Lenky Hercules 1 i 2,ale Benfika pořád nic to mě mrzí na tu jsem se moc těšila sázená 23.4.
Od Helenky a Evči sázená 22.4. také nelezou ještě jim budu chvíli domlouvat snad si dají říc
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pestovanie zo semienok
Stránky Předchozí 1 … 13 14 15
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Mě vzešla semínka od Lenky Hercules 1 i 2,ale Benfika pořád nic to mě mrzí na tu jsem se moc těšila sázená 23.4.
Od Helenky a Evči sázená 22.4. také nelezou ještě jim budu chvíli domlouvat snad si dají říc
Robe, já jsem sadila 5 semínek té bílorůžové, a všechny už jsou venku.
Jinak kříženci Evergreen x Giraffe už taky lezou
mě ještě nelezou
Janko, nic si z toho nedělej, mně také z hlíny neleze nic... to víš, nejsme na jižní Moravě! tam to jde úplně samo
ale ty ve vodě mají kořínky snad úplně všechny, až na to, že jsou to hodně drobná semínka. uvidím, co se z toho do podzimu stane a kdyžtak ti pošlu semenáčky
Moc děkuji budu ráda
Děvčata,já bych byl moc vděčný za semenáček Herculese od Lenky,semínka na mě nevyšla.Moc děkuji předem.
jooo DJ, kvete mně druhý stvol Novelly a měla jsem pocit, že bys měl zájem o vlastní, nekřížená semínka. dnes jsem tedy pylovala (prakticky na zakázku ), tak pokud se zadaří, máš je u mě
Evi, prosím prosím, pokud ti zůstane pár semínek čisté Novelly tak taky moc ráda adoptuji :-)
Komule,ty čteš myšlenky?No jsem nadšený.
Komulko Evinko, smím prosit? tedy o semínka Novelly, tanec bych nezvlád. Díky Karel
Jiříku u jednoho Herculesa mám všech 6 semínek venku a u druhého 4 možná,že ještě dva vylezou nevím jestli ti je mám poslat hned nebo ještě počkat,abych je nějak nepoškodila co myslíš?
Ilona
Ilonko,to ne,určitě neposílej,až budou mit dva tři lístečky,teď by jim to určitě neprospělo.Tak jestli můžeš,tak je trošku dochovej.
Tak jo máš je u mě budu se o ně starat ještě mě vylezlo hodně semenáčků neznámé červené x San Remo
neznámá červená x Minerva,tak kdyby jsi chtěl tak potom k nim přidám musím si to hned napsat,abych nezapoměla
Helenko
Suzan i Picote se dobře daří Suzan má 2lístečky a Picote dokonce 3 mám radost
Ilonko ,došla mi semínka v pořádku.Děkuji helena
Komule, já bych taky prosila semínka Novelly.Děkuji
A co moje sprekelie,já zasadila tři a za pět dní vzešly :rolleyes:
A co kříženci Machaly a Carnivalu ??????? Já zatím nic
Mě už taky vylezly.
I ti kříženci ?
Ty křížence nemám,já myslel Sprekelie.
Aha,já už ani nevím,komu jsem je poslala -no to je hrůza se mnou
Macku, já už ti říkala že mi tvoje Sprekelie taky vzešly za 5 dnů, dneska jsem je dávala ven , vezšlo jich hodně možná že ten zbytek ještě dojde.
Několikrát mi vzešla dodatečně semínka až po měsíci. To pro ty co se bojí ,že se jim nedaří klíčení.
Tohle jsou tvoje Sprekelie před přenesením na letní byt. I na společné fotce je je zrovna vidět jsou v předu na prostředkuna řízkama.
Karen o těch u Tebe vím,ale ostatní ? Jen u Janiny vím,že zatím nic.... :rolleyes:
Jsem ráda,že rostou
tak jo, všechny jsem si vás poznamenala a zítra to pojistím opylením dalšího květu. na konci června, až si odpočinete od současného semínkového šílenství a budou vás svrbět prstíky, dorazí k vám obálka...
Pro Janku - jak jsi psala :"Mám dotaz vzešly někomu semínka kříženců Evrgren x Giraffe od Kumulky? mě ani jedno sad sad bůůůů "
Neplač, mně taky ne ,ale je to brzy mají dost času. Mám je postavené v řadě jak byly sázené je před nimi ještě 6 petek se semínky
Zatím pořad nic a já chci a chci já jim dám ještě čas snad něco vzejde
Máš Sprekelia od Marcelky? semínka, ty teda tak valí jak žádné jiné.Až se mi to nechtělo věřit
mezi nimi je jen tři dny rozdíl,a vzešly za 5 dnů!
Marci, semínka Sprekélie jsou dávno venku, ale ti kříženci nic, ani jeden lísteček :( Přišly tenkrát dost poničené, tak s nich asi nic nebude :(
Ahoj.Mě během několika dnů vylezla 1 sprekélie, od té doby nic . Ale třeba ještě nějaká bude.
Semínka sprekelie měli pauzu, dneska ráno už vylezly další 4 .
Stránky Předchozí 1 … 13 14 15
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pestovanie zo semienok