Tak to je hrozný, hlavně že to přežila. Mně se to kdysi stalo taky,jen jsem viděla souseda jak mému psovi něco dal .Amor byl štěně NO,už takové trošku větší kolem půl roku. Asi za 20min co to snědl se zhroutil a já jej nesla dom v náručí. Dávku asi špatně odhadl a tak to přežil.Na vet. nežli jsem se tenkrát dostala už bylo na dávení pozdě a tak mu jen dávali injekce na posílení srdce a krevního oběhu.
A znovu se to stalo mámě ,u které byl můj první pes když jsem byla ve škole. Tam jim lidi z baráku dávali zbytky - takové to maso z polívky, a tlustý ....-ta dveře .Nikdy se nepřišlo na to kdo ten balíček otrávil.Nevěřím dodnes že by to udělal někdo z domu,ale stalo se. Tam ta dávka byla zase moc velká, Alan začal hned zvracet a tak to taky přežil,i když dlouho jen ležel a šla z něj krev z obouch konců.
V tvém případě se snad jednalo o nešťastnou náhodu, ale u mně o lidskou zlobu o to to bylo horší ,když si člověk uvědomí ,že toho Alana otrávil někdo koho jsme určitě znali,zdravili se a na sebe usmívali a on ten někdo ublížil tak zákeřně psovi:....:(