Téma: Amarylis od Krtka
Další odkaz na obchod s amarylkami: http://cibulkyodkrtka.cz/Amarylis/
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Amarylis od Krtka
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Další odkaz na obchod s amarylkami: http://cibulkyodkrtka.cz/Amarylis/
slusny ceny maji to tedy jo:-)
Jirko svělé, přibude další odkáz na hlavní stránku.
Já už jsem objednávala od "cibulky od krtka" a můžu všem doporučit . Objednávka byla dodána do dvou dnů !!!! Překvapila mě ta rychlost a cibulky jsou velké a zdravé.
Koukala jsem u Krtka mají 15procent slevu
Krtek šel s cenama ještě dolů.Nemůžu jen jedna se mi prodraží
Já si u nich taky objednal a musím říct, že jsem byl mile překvapen rychlostí jakou mi zásilku poslali-za 2 dny jsem to měl doma. Cibule jsou krásné, zdravé a všechny už měli lístky, jedna dokonce na květ.;) Teď jsou trochu vyprodaný, ale pán mi psal že v lednu by měli dostat nové zboží, tak uvidíme s čím přijdou.
Zdeněk
Vitam te tu Zdendo, pochlub se, co sis koupil za odrudy?
Díky. :-) Zatím jen Red Lion a Double Record, která za chvíli pokvete. Jsem začátečník, takže teprve zkouším jak se u mě amarylům povede, jsem spíš na venkovní kytky, ale amaryly mě uchvátili, tak to zkusím.
Ahoj Zdenku, taky tě vítám mezi námi co nedáme na tyhle překrásné květy dopustit, a co se týká toho že dáváš přednost venkovním kytkám? No celé léto jsem je měla venků a že se jim tam teda líbilo!!! Koukni se semka!! http://karelex1.rajce.idnes.cz/B31k_Ama … a_zahrade/
Tak přes léto je taky plánuju dát ven, ovšem na tvoje zahradnictví (zatím) nemám.
To se musíš víc snažit,já je mám teprve dva roky takto víc .Věř tomu nebo né, jde to nějak samo
a co pestujes za venkovni květenu?-klidne odpovez v tematu pokec o vsem, at tu nedelame neporadek v tematech
Nikliku vítej.Jestli tě amky chytnou tak máš zahradnictvví do jara.
Já měla v unoru 3 a k dnešku jich je skoro 80 ks.A to nepočítám semenáčky a mladé cibulky.
Jani, fakt?! tos mi teda vypalila rybnik no nedej boze az vykvetou nadejny semenace, to bude jeste horsi
To vypálíme holanďanům rybník a budeme tu mít květinový ráj
To mi ani neříkej už začínám tahat cibule z pod postele.Potřebovala bych nějakej regál aspoň s 4 policema.
Začíná bejt těsno .
si myslim, ze pokud byste nejakou žádanou barvu namnozili a nabidli Holandanum, ze nejakej ten peniz vam urcite daji! navic ted obecne je krize a vsechny kvetiny co lze prodat v kvetinaci maji velky plus..jak se tak dozvidam
Ani za nic. Ať si vypěstují sami.
Mi jim nic prodávat nebudem,uděláme si svůj prodejní řetězec
ten retezec by byl dobry..ale odruda neni odrudou pokud se svetove nerozsiri
Jak se to vůbec dělá aby byla nová odrůda uznaná a pojmenovaná?
no Karen, to by bylo nadlouho... zalezi na druhu rostliny-ne vzdy je postup stejny, ale taky zalezi na tom, zda odruda bude mit patent-v tom pripade jde do uznavaciho rizeni, kde se bude srovnavat s nejbliz podobnou odrudou a pokud vykaze jiste rozdily a plusy-tedy prekona svymi parametry soucasny sortiment, tak bude uznana-toto se vztahuje ale jen na patentove odrudy. Jinak klasicke odrudy vetsinou nechas registrovat v organizaci - u nas v ČZS pro daný druh, bohuzel jak vime, hvezdniky u nas nemají základnu, v tom pripade by se musel dohledat registr...
Takže kdyby se někomu z nás podařilo vypěstovat něco extra nového co by stálo zato, musela by se nejdřív při ČSZ vytvořit nějaký svaz pěstitelů amarylisů nebo tak nějak?
to si zas nemyslím, asi by stacilo udelat prave obchod s Holandany, kteri zrovna hvezdnik registruji, ale to by mozna chtelo si to overit treba od pána z USA, ktery nabizi mnoho odrud, nekde tu byl odkaz-ma jich tolik tak jiste vi více...ale ta anglictina :mad:
No právě to chce někoho mladšího, kdo by se do tý angliny pustil. Teda dcera myslím dost umí ale s psaním by asi byla na štíru. Dva roky bydlela v Anglii.Teď už je ale asi z cviku venku.
Pošlete mi odkaz,a já to zjistím.
http://www.maguireshippeastrumfarm.com/index.html ten jich ma dost a jiste to ví
To není američan,ale australan,a s ním jsem si loni psal.
no kdyz jsem videl anglictinu tak sem ho soup hned do americkyho pytle jiste bude vedet, de je centralni registr
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Amarylis od Krtka