121

Re: Neznámá Amarylka

To je pravda Jani ab

122

Tak jsem definitivně přišla o Promisi. ac  ac  ac  au to bolí.

123 Naposledy upravil: Miroslav (26-10-2010 19:21:29)

jak to? spala,moucha? to mi je lito :lol:

124

Spála a bojovala půl roku . ac

125

to je skoda :-( a nesla by alespon narizkovat v podpučí? nebo uz jsi to zkousela?

126

To jsem všechno zkusila a už nic nezbylo.Prostě seschla a zmizela.

127

to je skoda, loni jsem taky prisel o 3cibuleale diky mouše :-( tak si budes muset vypestovat semenacky a zpravis si tak chut,hm? .-)

128

Akorát u Promise to nejde.Ale máš pravdu semenáčků je dost tak to vynahradí,ale škoda jí.  :o

129

Ne ne,to bude Mambo,uz podle poupěte jsem to chtel tipnout.

130

Včera jsem dostal od dobré duše 10 cibulek nejakého růžového hvězdníku.Tak až saschnou,můžu nabídnout.Ale jsou menší.

131

Jirko já se hlásím  růžový nemám jen kolibřík.

132

Jirko,semnou taky počítej ab na růžovou jsem ujetá ab ab

133

Jasně.

134 Naposledy upravil: karelex (27-10-2010 18:42:24)

Já vlastně taky růžový nemám, ten jediný co jsem si loni koupila u nás v Plusu nevydržel. Jen pyl jsem použila ,tak mám nějatý ten kříženeček po něm. Kdyby zbylo i na mne,budu ráda.

135

12 je jich volných,po vyjmutí z květníku jsem našel ještě 7 malých.

136

Pokud můžu, tak se taky o jeden hlásím, třeba někdy vykvete bíle(o:

137

http://sklad.obrazku.cz/t529908_009.JPG tak je to Minerva nebo ne?Případá mi na Min. moc světlá.

138

Jani, pěkná

139

Mambo a Minerva, hrozně se pletou. Mambo má kulaté poupata a i lísky jsou více zakulacené. Řekl bych , že to je Minerva.

eda

140

Mám teda druhou.Ale nevadí  ab

141

:(Včera jsem dostala obrovskou cibuli /průměr 13 cm/ AMARILLIS STRIPED. Přivezl mi ji syn jako dárek a řekl mi,že se do konce listopadu má vysadit na záhon. Mě se to nezdá a tak se ptám, jestli má někdo s touto rostlinou zkušenosti, že se dá nechat přes zimu venku. Děkuji za radu. J. Maříková

142

Jindřiško pokud je to hvězdník (amarylka) tak ti venku na zahradě přes zimu zhnije.Je to pokojová rostlina a venku může být jen přes léto. Nesmí přemrznout.

143

Pod názvem Striped jsem taky minulý rok koupila cibulku a vykvetla mi Superstar.Jsem zvědavá co ti z té cibulky vykvete ab ab

144

Jindrisko, prostuduj si navod pestovani na hl.strance, je to pokojovka takz vysad do kvetinace a nechej doma na svetle
Tak jsem koukal na odrudy na hl.strance a moc me zaujala odruda Boysenberry Swirl, nema ji tu nekdo,nebo nevite kde lze tuto odrudu koupit?-je famozni an

145

Koukám,že je nás zase o jednoho víc. Tak ahoj Jindřiško a vítám tě mezi námi ab ab ab

146

Přidávám se ke Karen :vítej mezi námi JINDŘIŠKO(krásné jméno)  an    ab   ab

147

Mám koupenou taky jednu pod názvem Exotik Striped tak jsem zvědavá co to bude.     :rolleyes:    :rolleyes:    Poupata jsou zatím do bíla. ab    ab    ab

148

Loni takovou měla dcera  to Striped  znamená proužkovaný. Ta její byla plnokvětá růžovo bílá  spíš bych řekla stříkaná. Byla nemocná nemám jí dcera ji vyhodila! ac Moc mému zápalu pro amky neholduje, chtěla jsem ji, ale ona mi ji nedala a vyhodila ji. Byla bych ji nařízkovala.

149

Také vítám na foru Jindřišku ab další nadšenec amek ab an ab

150

vitek Jindrisko, hned nam sdel co mas za amky ab