Re: Neznámá Amarylka
To je pravda Jani
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tak jsem definitivně přišla o Promisi. au to bolí.
jak to? spala,moucha? to mi je lito :lol:
Spála a bojovala půl roku .
to je skoda :-( a nesla by alespon narizkovat v podpučí? nebo uz jsi to zkousela?
To jsem všechno zkusila a už nic nezbylo.Prostě seschla a zmizela.
to je skoda, loni jsem taky prisel o 3cibuleale diky mouše :-( tak si budes muset vypestovat semenacky a zpravis si tak chut,hm? .-)
Akorát u Promise to nejde.Ale máš pravdu semenáčků je dost tak to vynahradí,ale škoda jí. :o
Ne ne,to bude Mambo,uz podle poupěte jsem to chtel tipnout.
Včera jsem dostal od dobré duše 10 cibulek nejakého růžového hvězdníku.Tak až saschnou,můžu nabídnout.Ale jsou menší.
Jirko já se hlásím růžový nemám jen kolibřík.
Jirko,semnou taky počítej na růžovou jsem ujetá
Já vlastně taky růžový nemám, ten jediný co jsem si loni koupila u nás v Plusu nevydržel. Jen pyl jsem použila ,tak mám nějatý ten kříženeček po něm. Kdyby zbylo i na mne,budu ráda.
12 je jich volných,po vyjmutí z květníku jsem našel ještě 7 malých.
Pokud můžu, tak se taky o jeden hlásím, třeba někdy vykvete bíle(o:
Mambo a Minerva, hrozně se pletou. Mambo má kulaté poupata a i lísky jsou více zakulacené. Řekl bych , že to je Minerva.
Mám teda druhou.Ale nevadí
:(Včera jsem dostala obrovskou cibuli /průměr 13 cm/ AMARILLIS STRIPED. Přivezl mi ji syn jako dárek a řekl mi,že se do konce listopadu má vysadit na záhon. Mě se to nezdá a tak se ptám, jestli má někdo s touto rostlinou zkušenosti, že se dá nechat přes zimu venku. Děkuji za radu. J. Maříková
Jindřiško pokud je to hvězdník (amarylka) tak ti venku na zahradě přes zimu zhnije.Je to pokojová rostlina a venku může být jen přes léto. Nesmí přemrznout.
Pod názvem Striped jsem taky minulý rok koupila cibulku a vykvetla mi Superstar.Jsem zvědavá co ti z té cibulky vykvete
Jindrisko, prostuduj si navod pestovani na hl.strance, je to pokojovka takz vysad do kvetinace a nechej doma na svetle
Tak jsem koukal na odrudy na hl.strance a moc me zaujala odruda Boysenberry Swirl, nema ji tu nekdo,nebo nevite kde lze tuto odrudu koupit?-je famozni
Koukám,že je nás zase o jednoho víc. Tak ahoj Jindřiško a vítám tě mezi námi
Přidávám se ke Karen :vítej mezi námi JINDŘIŠKO(krásné jméno)
Mám koupenou taky jednu pod názvem Exotik Striped tak jsem zvědavá co to bude. :rolleyes: :rolleyes: Poupata jsou zatím do bíla.
Loni takovou měla dcera to Striped znamená proužkovaný. Ta její byla plnokvětá růžovo bílá spíš bych řekla stříkaná. Byla nemocná nemám jí dcera ji vyhodila! Moc mému zápalu pro amky neholduje, chtěla jsem ji, ale ona mi ji nedala a vyhodila ji. Byla bych ji nařízkovala.
Také vítám na foru Jindřišku další nadšenec amek
vitek Jindrisko, hned nam sdel co mas za amky
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka