Re: Pokec o všem-5
Díky Karen , dneska se tam mrknu.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-5
Stránky Předchozí 1 … 9 10 11 12 13 … 19 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Díky Karen , dneska se tam mrknu.
Tak jsem se sem konečně dostala. Děkuji Edo.
Martine prosím připiš mi ještě Evengreen
Ještě otázečku s placením to bude jak? Napíšeš částku a číslo účtu nebo to budeš
chtít poslat složenkou?
Byla jsem dnes v Kauflandu a mají tam kolibříky.U nás jsou šikovně zastrčeny uprostřed stojanů.Málem jsem je přehlídla.Cena je 60kč a na obrázkách je bílý plnokvětý,Trintino-bílo růžový (aspoň já ho ninulý rok pod tímto obrázkem koupila),červený a bílo červený.Koupila jsem si bílý a Trintino a až v autě mi došlo,že už jeden doma mám .Dávejte bacha jsou strašně přelité.
Edo díky ještě že tě máme
Ztráta dat za poslední dva dny mě mrzí. Chvíli jsem zkoušel s databází něco dělat, ale všechny příspěvky byly pryč a zůstaly jenom témata. Někdo nám je asi ukrad.
Edo to nevadí hlavně,že to funguje
Edo souhlasím s Ilonkou
Martine u mě na objednávce vše v pořádku.Dej vědět jak s placením. :cool: :cool: Ani to nebyl moc velkej problém splnit limit pro objednávku co?
Tak se tak koukám, že jsme v důsledku výpadku serveru přišli o komentáře za poslední dva dny. Prosím ty, kteří mají objednáno, aby si překontrolovali svoji objednávku a popř. ty, kteří by chtěli něco přiobjednat, ať se napíši. Objednávat budu ve čtvrtek 11.11.2010.
S tím placením to uděláme, až se mi to podaří objednat a budu vědět celkovou cenu po slevě a aktuální kurz eura vůči koruně po stržení z účtu.
S limitem to opravdu nebyl žádný problém, hlavně aby nebyl problém s objednávkou, to by mě mrzelo.
Zmizely i zprávy od 7. 11. ze soukromé pošty :lol: Poslané adresy jsou v háji :lol:
jeste mam cas do zitrka a aspon jednu amarylku bych si rad dovolil,vcas Ti Martine napisu
ted koukam, ze i celkovy pocet prispevku na uzivatele se zmensil-a ja se vcera tak snazil
Jirko, Karen, Evčo, tak co, došla zásilka? :cool:
Já jsem od Jape zatím nic nedostala. :o
Miro, možná, že jsi paměť na disku zahltil novými příspěvky.
i ja se ptam Karen, doslo Ti to?jsem z vesnice a tak nez s to dostane do mesta tak to trva dele...ale nejpozdeji snad zitra by to ti šibalové meli mit vyrizeno
no je pravda Edo, ze jsem se ted na podzim rozjel
Nemáte náhodou někdo telefonní číslo na Karla?
Mirku a Rito, zásilky od vás dorazily .Květy jsem opylila , cibulku zasadila je krásná . Oběma jsem ráno,když nešlo psát poslala SZ, měla jsem ji odeslanou, koukala jsem se, ale teď už zmizela taky. Proto jsete se to nedověděli. Tak ještě jsednou dík !!
ono forum blblo..ja nic nedostal, ale hlavne, ze vse prislo jak melo .-)
Karen, díky za info
Rito nemůžu najít fotku Night Star jak jsi mi posílala pyl. CHtěla jsem si ji uložit a myslím, že se ztratila s ostatními příspěvky. Nebo máš někde fotky ? já bych si ji stáhla sama.
Rito,prosim Te ta Tva Night S.ma cibuli protahlou nebo kulatou?-kdyz je to cybister tak by me zajimalo cemu se vic blizi...?
Rito moc dík ,ta je tak krásná ,že nemám slov. Taky ji mám ,loni mi kvetla, ale s tvojí se nedá srovnat. Navíc chuděra dlouho po kvetení nerostla, cibulku má poloviční jak na začátku.A stejně s ní dopadl i .Evergreen...
Mirku moje Night Star i .Evergreen mají kulatou cibulku.
Mirku, cibuli má spíš dokulata, a už uvadá . Mám ji v kuchyni a za chvíli už bude po odkvětu. Škoda, že to jde tak rychle.
Ale chystá se kvést Misty . Uvidíme, loni poupě zatáhla zpět.
takze by se ty cybistery mely pestovat stejne jako nase stare zname hvezdniky vid? a ne jako Papilio-mam prave podezreni, zda Exotic Star nebude bliz k Papiliu nez k otatnim...
na Misty sem se ted podival a uz jsem si vzpomnel, ze jsem ji videl nabizet na webu v zahranici, je to jedna z mala ruzovych, ktere se mi libi...jsem velmi zvedav jak vypada ve skutecnosti,mas pekny špeky, pekne nas tu ohromujes:-)
Ale to ne, Misty jsem koupila u nás v Brně ve Čtyřlístku a Night Star měl loni Lukon v nabídce
Ta Misty se uz prodava i u nas?teda?-to je prazvlastni obchod..neznam
Mívají tam vedle stromků a jiných květin i amarylky, ale ne moc v dobré kvalitě, jsou hodně přelité :lol:
Stránky Předchozí 1 … 9 10 11 12 13 … 19 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-5