301

Re: Pokec o všem-5

Díky Karen , dneska se tam mrknu.

302

Tak jsem se sem konečně dostala. ab  Děkuji Edo.

303

Martine prosím připiš mi ještě Evengreen ab
Ještě otázečku s placením to bude jak? an Napíšeš částku a číslo účtu nebo to budeš
chtít poslat složenkou? ad

304

Byla jsem dnes v Kauflandu a mají tam kolibříky.U nás jsou šikovně zastrčeny uprostřed stojanů.Málem jsem je přehlídla.Cena je 60kč a na obrázkách je bílý plnokvětý,Trintino-bílo růžový  (aspoň já ho ninulý rok pod tímto obrázkem koupila),červený a bílo červený.Koupila jsem si bílý a Trintino a až v autě mi došlo,že už jeden doma mám ab ab ab .Dávejte bacha jsou strašně přelité.  an

305

Edo díky ještě že tě máme an ab an

306

Ztráta dat za poslední dva dny mě mrzí. Chvíli jsem zkoušel s databází něco dělat, ale všechny příspěvky byly pryč a zůstaly jenom témata. Někdo nám je asi ukrad.  ac ac ac

eda

307

To se nedá nic dělat.

308

Edo to nevadí hlavně,že to funguje ab

309

Edo souhlasím s Ilonkou an   an
Martine u mě na objednávce vše v pořádku.Dej vědět jak s placením.  :cool:   :cool:  Ani to nebyl moc velkej problém splnit limit  pro objednávku co?   ab  ab

310

Tak se tak koukám, že jsme v důsledku výpadku serveru přišli o komentáře za poslední dva dny. Prosím ty, kteří mají objednáno, aby si překontrolovali svoji objednávku a popř. ty, kteří by chtěli něco přiobjednat, ať se napíši. Objednávat budu ve čtvrtek 11.11.2010.
http://sklad.obrazku.cz/obr540661_20101109092106.jpg
S tím placením to uděláme, až se mi to podaří objednat a budu vědět celkovou cenu po slevě a aktuální kurz eura vůči koruně po stržení z účtu.
S limitem to opravdu nebyl žádný problém, hlavně aby nebyl problém s objednávkou, to by mě mrzelo.

311

Zmizely i zprávy od 7. 11.  ze soukromé pošty :lol: Poslané adresy jsou v háji :lol:

312

jeste mam cas do zitrka a aspon jednu amarylku bych si rad dovolil,vcas Ti Martine napisu

313

ted koukam, ze i celkovy pocet prispevku na uzivatele se zmensil-a ja se vcera tak snazil ab

314

Jirko, Karen, Evčo, tak co, došla zásilka? :cool:
Já jsem od Jape zatím nic nedostala. :o

315

Miro, možná, že jsi paměť na disku zahltil novými příspěvky.  ag

eda

316

i ja se ptam Karen, doslo Ti to?jsem z vesnice a tak nez s to dostane do mesta tak to trva dele...ale nejpozdeji snad zitra by to ti šibalové meli mit vyrizeno

317

no je pravda Edo, ze jsem se ted na podzim rozjel an

318

Nemáte náhodou někdo telefonní číslo na Karla?

319

Mirku a Rito, zásilky od vás dorazily .Květy jsem opylila , cibulku zasadila  je krásná . Oběma jsem ráno,když nešlo psát poslala SZ, měla jsem ji odeslanou, koukala jsem se, ale teď už zmizela taky. Proto jsete se to nedověděli. Tak ještě jsednou dík !!

320

ono forum blblo..ja nic nedostal, ale hlavne, ze vse prislo jak melo .-)

321

Karen, díky za info ag

322

Rito nemůžu najít fotku Night Star  jak jsi mi posílala pyl. CHtěla jsem si ji uložit a myslím, že se ztratila s ostatními příspěvky. Nebo máš někde fotky ? já bych si ji stáhla sama.

323

Já ji pošlu znovu ag, a dvakrát ab

http://sklad.obrazku.cz/t540953_3.11.2010016.jpg

http://sklad.obrazku.cz/t540962_NightStar6.11.2010.jpg

324

Rito,prosim Te ta Tva Night S.ma cibuli protahlou nebo kulatou?-kdyz je to cybister tak by me zajimalo cemu se vic blizi...?

325 Naposledy upravil: karelex (09-11-2010 22:17:52)

Rito moc dík ,ta je tak krásná ,že nemám slov. Taky ji mám ,loni mi kvetla, ale s tvojí se nedá srovnat. Navíc chuděra dlouho po kvetení nerostla, cibulku má poloviční jak na začátku.A stejně s ní dopadl i .Evergreen...

Mirku moje Night Star i .Evergreen   mají kulatou  cibulku.

326

Mirku, cibuli má spíš dokulata, a už uvadá ac.  Mám ji v kuchyni a za chvíli už bude po odkvětu. Škoda, že to jde tak rychle.
Ale chystá se kvést Misty ag. Uvidíme, loni poupě zatáhla zpět.

327

takze by se ty cybistery mely pestovat stejne jako nase stare zname hvezdniky vid? a ne jako Papilio-mam prave podezreni, zda Exotic Star nebude bliz k Papiliu nez k otatnim...
na Misty sem se ted podival a uz jsem si vzpomnel, ze jsem ji videl nabizet na webu v zahranici, je to jedna z mala ruzovych, ktere se mi libi...jsem velmi zvedav jak vypada ve skutecnosti,mas pekny špeky, pekne nas tu ohromujes:-)

328

Ale to ne, Misty jsem koupila u nás v Brně ve Čtyřlístku a Night Star měl loni Lukon v nabídce ad

329

Ta Misty se uz prodava i u nas?teda?-to je prazvlastni obchod..neznam

330

Mívají tam vedle  stromků a jiných květin i amarylky, ale ne moc v dobré kvalitě, jsou hodně přelité :lol: