Téma: Lady Jane
Včera mě vykvětla jedna kráska Lady Jane. Śířka květu 20cm. Snad se bude líbit.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Lady Jane
Včera mě vykvětla jedna kráska Lady Jane. Śířka květu 20cm. Snad se bude líbit.
Edo to je opravdu LADY je nádherná
Ta teda je!!!Nádhera!!
Edo čo povedať - JE NÁDHERNÁ !!!!
Super,krása,paráda....
Gratuluji
Nějak jsem to nezvládala všechno posílat, když to kvetlo, tak doháním teď....:-)
Teď je to ještě lepší!!
Karen, tak to mooc děkuju..:-)
Teď je takové období vakua co ? Moc těch amarylek nekvete...:-))
nadhera a ta zelena linka na tom jednom kvetu-to tomu dodalo opravdu luxusni šmrnc!
Krásná to je, děkuju moc. Měla jsem s ní ale trochu peripetie. Koupila jsem jim jako Promise v Baumaxu, pak z ní vylezlo tohle to. No a v létě se na ní objevila červená spála, ale opravdu hodně :-(, Evča mi pak poradila, abych jí vyhodila na slunko a musím říct, že to opravdu zabralo. Ufff, vypadala příšerně....
Jitko, to jsou nádherné květy Je dobře že se ti podařilo tu spálu potlačit
Evi, momentálně jsem u ní našla květní puk, zatím vypadá OK, snad i tak už zůstane....A když ne, příští rok v létě se zase bude stěhovat ven :- )
Jituš taky mi vystrčila puk ale zustal stát tak doufám že pokvete,protože ta tvoje je nádherná. :rolleyes:
Mě taky pokvete holka.
Jojo, taky se těším, jestli se zase tak "pochlapí"....Letos je nějak v předstihu s tím kvetením...:-) Pink Accent mám těsně před rozkvětem....
Jani, je moc krásná Tiše závidím, mě zatím nic nekvete
uzasny Jani a koukam, ze mas v zaloze dalsi armadu
Ještě 9kousků i sdnešními ulovky z OBI.
Jani, bezva květ, Lady Jane je krasavice.
Tak to se máme Jani na co těšit
co mají v OBI
a jeste prozrad kolik mas v zaloze semenacu?
Míro tak semenáčku je asi 85-100 kousků ale něco je víckrát.A těch řečí doma.
Z ložnice je zimní zahrada.
Ivane vyprodeje z minulého měsíce.Protože za tyden mají amky zase v letáku tak se starejch zbavují.
doma se musi vetrat skrz chodbu-to jsou keci (vzdyt budes mit brzoplisen v kuchyni) atd .-) a to jeste nemam vyndane z kotelny odrudy a vetsi cibule lon.semenacu...
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Lady Jane