Téma: Lady Jane
Včera mě vykvětla jedna kráska Lady Jane. Śířka květu 20cm. Snad se bude líbit.

Na FreeHostingu Endora běží desítky tisíc webů. Přidejte se ještě dnes!
Vytvořit web zdarmaNa FreeHostingu Endora běží desítky tisíc webů. Přidejte se ještě dnes!
Vytvořit web zdarmaNejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Lady Jane
Včera mě vykvětla jedna kráska Lady Jane. Śířka květu 20cm. Snad se bude líbit.

Edo to je opravdu LADY je nádherná

Ta teda je!!!Nádhera!!
Edo čo povedať - JE NÁDHERNÁ !!!!
Super,krása,paráda....
Gratuluji 
Nějak jsem to nezvládala všechno posílat, když to kvetlo, tak doháním teď....:-)
Teď je to ještě lepší!! 
Karen, tak to mooc děkuju..:-)
Teď je takové období vakua co ? Moc těch amarylek nekvete...:-))
nadhera a ta zelena linka na tom jednom kvetu-to tomu dodalo opravdu luxusni šmrnc!
Krásná to je, děkuju moc. Měla jsem s ní ale trochu peripetie. Koupila jsem jim jako Promise v Baumaxu, pak z ní vylezlo tohle to. No a v létě se na ní objevila červená spála, ale opravdu hodně :-(, Evča mi pak poradila, abych jí vyhodila na slunko a musím říct, že to opravdu zabralo. Ufff, vypadala příšerně....
Jitko, to jsou nádherné květy
Je dobře že se ti podařilo tu spálu potlačit 
Evi, momentálně jsem u ní našla květní puk, zatím vypadá OK, snad i tak už zůstane....A když ne, příští rok v létě se zase bude stěhovat ven :- )
Jituš taky mi vystrčila puk ale zustal stát tak doufám že pokvete,protože ta tvoje je nádherná.
:rolleyes:
Mě taky pokvete holka.
Jojo, taky se těším, jestli se zase tak "pochlapí"....Letos je nějak v předstihu s tím kvetením...:-) Pink Accent mám těsně před rozkvětem....
Jani, je moc krásná
Tiše závidím, mě zatím nic nekvete 
uzasny Jani a koukam, ze mas v zaloze dalsi armadu 
Ještě 9kousků i sdnešními ulovky z OBI.

Jani, bezva květ, Lady Jane je krasavice. 
Tak to se máme Jani na co těšit

co mají v OBI
a jeste prozrad kolik mas v zaloze semenacu?
Míro tak semenáčku je asi 85-100 kousků ale něco je víckrát.A těch řečí doma.

Z ložnice je zimní zahrada. 
Ivane vyprodeje z minulého měsíce.Protože za tyden mají amky zase v letáku tak se starejch zbavují.
doma se musi vetrat skrz chodbu-to jsou keci (vzdyt budes mit brzoplisen v kuchyni) atd .-) a to jeste nemam vyndane z kotelny odrudy a vetsi cibule lon.semenacu...
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Lady Jane