Re: Royal Color
Holky napište co byste chtěli.Mě se tam nejvíc líbí 7 cibulek ale to nepůjde.Že bysme objednali každá něco jiného?
Nebo já nevím
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Royal Color
Stránky Předchozí 1 2 3 4 … 7 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Holky napište co byste chtěli.Mě se tam nejvíc líbí 7 cibulek ale to nepůjde.Že bysme objednali každá něco jiného?
Nebo já nevím
Za koli se musí objednat nejmíň?
Mě by lákaly:
Neon
Sumatra
Misty
Bogota
Summertime
Flamengo Qeen
Swet Nymph
Helenko to aby jsi vyloupila banku
uz Te Helenko vidim jak utikas s baglem z banky no odrudy tam maji vskutku pekne :-) mozna,ze Janka dela seznam podobny jako Martin, nejak se tu neukazala...
Že by Janka plánovala taky banku?
cely den se tu neikazala, tak mozne je vsechno :o
Já se nemohu rozhodnout co koupit ,kdyby to stálo trochu míň
bogota,chico, gervase - s tema si myslim, ze by mohlo byt zabavne krizeni
No jo ceny mají opravdu hodně vysoké jinak by se vybíralo ach jo
Já už si napsala tři.Ale pořád váhám nad dalšími třemi,ach jo.Doma mě asi zabijou
tak rekni, ze nejlepsi darky k vanocum jsou ty, ktery si vyberes sama .-)
Také to budu muset zatlouc o očekávané objednávce nevědí musím je zase tajně
zasadit a potom dělat blbou že už je mám dlouho,ale nikdo si ničeho nevšiml
no ma to vyhodu, ze reknes, zes je zimovala treba v nejaky bedne a ted zes je jen vysadila
Naštěstí nikdo hlavně manžel nemá přehled o kytky se nezajímá všimne si až když
kvetou
tak to mas mooc dobry .-)) si rikam, skoda, ze se nevyrabi prusvitny cihly, aspon by mohly byt cibulky vsude a nejen furt u okna
To by nebylo špatný takhle mají málo světla mohly by být všude to by bylo prima
v podstate by se misto bordelu na pude vyuzilo na misto na amky, tam by se veslo aspon tisic takovych cibuli :cool:
Má to štěstí kdo má baráček závidím mám jenom tři místnosti v paneláku místa není moc
Ilonko to je jako u nás .
akorad budu muset zadonit u taty, ze mi bude muset udelat takovy police na okno - ze by tam byly jen na jare a pak se sundaly, protoze jinak se to sem vejit nemuze:-) takhle kdyz budou patrově na vysku okna tak prece jen nejaka nadeje je
Já teď uvolňovala okno kocourovi,to byl problém a chodbu taky.Ale zase jsem zabrala okno a skříň v kotelně .Stejně mi
tam chodí zahradničit .
Jani, jak to vydíš ? Co budeš objednávat?
Misty a Flam.Queen.víc už nemužu je před vánocema a.....
Miro já nebyla v bance ale v robotě to víš příplatky za svátek a víkend budou na cibulky aspoň na část.
A na tu banku by musel jít někdo semnou
ty chodis i v sobotu makat? ja uz sem tak linej a mam tak malo casu, ze nechodim ani v pondeli :-))) a jak rikam - prachy budou, my nebudem...
No právě a na jaře už nikdo objednávat nebude
no kdyby byl teply konec unora tak by to bylo dobre datum - protoze sotva co odkvetou tak uz se budu moci pomalu pripravovat na vysadbu do zeme - v tom je jarni objednavka vyhodnejsi
No a mohou ti poslat špatné cibule
To je těď raději budu mít pěkné a ve skpepě
Stránky Předchozí 1 2 3 4 … 7 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Royal Color