Re: Double Record
Ten se ti povedl
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Double Record
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ten se ti povedl
Radku, mě docela dráždíš s tak pěkným Doble Record. Ten můj stále ještě bojuje o přežití, už to trvá rok.
Děkuji moc..taky se mi líbí a Edo vydržať
Radku je nádherný . Já jsem o ten svůj přišla letos na jaře. Dostal nějakou hnilobu a nepodařilo se ho zachránit.
Dneska na mě po ránu vykoukl další květ. je trochu jiný oproti Radkovi, ale měl by to být Double Record.
taky peknej! musim uznat, ze mas skutecne pekne nafoceny fotky a pozadi neutralni, je videt, ze tomu rozumis a snazis se
Martine, je trochu tmavší než obyčejně Doble Record bývá. Tvarem i vzhledem jinak souhlasí. Gratuluji.
Moc krásný
Ale je vidět,že s odstínů od jednoho druhu můze být hodně.
je paradni, snd mi take prijde tkovy fesak! jinak vidim spatne nebo ne---ma bliznu? budes opylovat?
Nebudu,jen použiju pyl.
pokud mas silnou cibuli tak zkusit to muzes, plnokvetych s bliznou neni nikdy moc..
Jsou nádherný. Já se můžu teť jenom dívat na obrázky . Nic mi zrovna nekvete.
ta se ti teda povedla, je mooc krasna, blahopreji
Díky, díky, já jich mám před květem tak 15...!!! Pořád nic, nic a pak jsem je šla zalívat a nestačila jsem se divit, poupat jak hub po dešti.....:-)) Mají mi kvést i nějaké neznámé, tak jsem na ně moc zvědavá...
tak to se tesime na tu urodu, podobny houby my radi
Kopči nádhernej :rolleyes: :rolleyes:
Jojo, a to jsem ho kupovala jako Allure loni v lednu ve výprodeji v Baumaxu za 50 Kč. Realita předčila očekávání :-))
Super nákup.
Ten je krásnej fakt se mi moc líbí! Loni jsem si Double Record taky kupovala ,ale nebyl to on. Ještě tu mám jednu amku loNi kupovanou co ještě nekvetla vůbec a ani teď zatím nenasazuje Má jen lístečky.Měl by to být Carnival !? Takhle mě ještě žádná cibule nenapínala. Kdyby aspoň letos....
Je moc nádherný
mě taky valí na květ (pokud to bude on)
Jinak mi pokvete 30 kousků.......už to začíná
Tobě to začíná a já zatím končím
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » double » Double Record