Re: Tosca
Radku máš ji pěknou gratuluju,
Macku skouším co se dá,vypadá že je suchá tak to snad zvládne.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Tosca
Stránky Předchozí 1 2 3 4 … 7 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Radku máš ji pěknou gratuluju,
Macku skouším co se dá,vypadá že je suchá tak to snad zvládne.
takto vysoky byl stvol Minervy-mela moooc spály, sice jsem ji vyhral u bakkera-takze zadarmo,ale ta spala byla hrozna, dalsi stvol jiz byl Ok, vsak ona se jiste spraví
Snad máš pravdu. Díky za naději.
a hl.vyuzij pyl je to nadherna odruda!!
Moje Tosca se během zítřka otevře do plné krásy, tak vložím fotečky Teď malujeme takže nestíhám (jako obvykle)
Evi malování nezávidím,ale přeji ať ti to jde pěkně od ruky
Je to na nervy, já malování úplně nesnáším :mad: Nejraději bych se na týden odstěhovala
Tak to ti úplně věřím to je snad nejhorší domácí práce
Souhlasím, malování je děs, ale překládat střechu taky stojí za to, Evčo ahoj, je to zázrak natrefit na tebe.
my uz mame vymalovano-dela se kuchyn uplne nova - mamca nestiha (mela plyn.varic a troubu Mora)pres 20let a ted takova moderni aspon je sranda
Karen, střechu jsme dělali vloni A Mirku, novou kuchyni už máme taky naštěstí za sebou Ale to malování mě snad zabije :rolleyes:
S plynovým - už teď elektickým sporákem jsem měla taky problemy furt jsem hledala zapalovač
ale nejsem sama sousedka hlídala vnoučka a celá rozčilená v celým baráku nenašla nic na zapálení vohně na sporáku a tak utikala s děckem pod paží přez celý Vančice ohřát mu jídlo dom-k sobě.
Radku, no nevím nevím Já mám teď sklokeramickou desku a už bych neměnila
mamca chtela plyn-kdyz vypnou elektriku tak aby si mohla udelat pripadne aspon kafe, ja mam teda vlastni kuchyn a tam mam indukční desku, hl.je to rychlý a šetří to cas i energii
Tohle má být Tosca, ale moc se mi to nezdá :o Květ se během dneška úplně rozvine, tak dodám lepší fotku
tak uz vim, ze je to Tosca, napadla me jako prvni..
no nevim,je trosku jina...ale na netu jsou take ty tmave a zaroven i svetle verze odrudy...
No, mne sa to dosť podobá na amaryllis flamenco Queen. Pekná zámena, aj keď Tosca je tiež nádherná. V každom prípade je super!
asi se mi zamlouva nazor Pavla... jinak asi amka jeste neprisla vid?
Vypadá úplně jinak. Tosca,i když je světlejší má vždy sytě červené hrdlo,nikoli zelené.Flamenco to je na 99 procent.Moc pěkné.
Nojo, bude to tak, ale to je taky nádherná amka, takovou záměnu bych hned brala.
Nic nedošlo,ani teď ne. Tak to už dneska nedojde ani na tu zdejší poštu. zachvíli zavírají
teda Jani, prijde mi, ze se hodne zvedla, vypada o parník lépe! zvladlas to na vybornou!
a copak Ti to pokvete vedle Toscy-jak je to z Obi?
Stránky Předchozí 1 2 3 4 … 7 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Tosca