Re: Eurobulb
Rito, ty jich mas taky pekny genofond,co?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Eurobulb
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 16 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Rito, ty jich mas taky pekny genofond,co?
Rituš, fakt taky by mě zajímaly tvoje fotky,máš někde nějaký album abychom se mohli všichni pokochat? Prosíííím!!
Ale musíme jí trošku popichovat, třeba se pak víc odhalí a překvapí nás něčím stejně nádherným.
Santiago měla být původně Lima, byla záměna a dokonce opakovaně i v druhé zásilce . Fotoalbum nestíhám, ale myslím, že jsi je Karen viděla.
Mám teď z Royal Color cybister růžový, má i mimča, tak jestli to zvládnou tak na vás budu myslet. Ještě jsem objednala Bogotu, ta je na tom nejhůř. Jen 2 kořínky, doufám, že se zvetí a pokvete.
Bogota je krasna, byla by ji velka škoda. Tak drzim pesti! Vsak pres zimu si fotoalbum jiste udelas mas moc krasny amky-takovy vymazlený
Teď se chystá na květ Papillio od Jirky, jsem moc zvědavá, jestli je to ono . Minulou sezónu se nedařilo a všechny Papillia byly něco jiného :o . Viz můj avatar, to je jedno z nich :lol:
vyfot nam ho Rito, ja treba Papilaka nemam a moc me to mrzi-uz jen kvuli dalsimu krizeni byla chyba si ho nekde neobjednat blahopreju!
Zatím je to poupě, na kvetení má ještě čas. Jirka ho objednával za dobrou cenu, to jsi asi zřejmě neměl čas chodit na fórum. Já mám dva. Ten druhý se zatím zelení
je pravda, ze od kvetna jsem mel velmi malo casu - navic bylo videt dlouho do vecera takze clovek maximalne prisel domu,umyl se a sel spat, njn sem hnup :-(
Cibulky od krtka jsou v akční ceně
Papilio ma stejne vyprodano :-(
Zítra ti přivezou Sumatru, tak vydrž
taky ji vyhlizim na mile daleko snad z vychodu ke mne trefi :-) kdybych mel jeste jednu,tak ji mohu aspon opylit...snad neco budou mit v Hornbachu-ve ct tam jdu
Takže to dneska vůbec nikomu nedošlo,že?!
tak ani ted rano nic noveho na poste nepisi...no snad to tedy dnes prijde...
Miro koukal jsem na všechny odkazy a u některých je už napsáno, že je zásilka připravována na dodací poště a bude následovat její doručení. U některých je bohužel zatím stejný stav, přepravováno k dodací poště. Doufám, že se tento stav dnes ještě ráno změní a zásilka bude doručena.
Taky nic. Jsem docela nervozní tady do rana napadlo asi 10 cm sněhu a je 4 pod nulou tak snad budou v pořádku. :o :o
Já ji teda zatím nemám, ale je už psaná ,že jí doručují...TAK ZROVNA ZVONILI...UŽ JÍ MÁM :):):)
Kontroloval jsem to znovu a stav se trochu zlepšil i když ne na 100 procent. Vyjma Miroslava a Evči, kde je stále psáno přepravováno k dodací poště, je u všech ostatních již napsáno, že se zásilka doručuje. Tak jim snad taky dneska dorazí.
MÁM JE HURÁ!!!!!!!!!!!!!!!
Stále nic asi zítra
Karen jsou pěkné a Sumatra má i mimčo
vypadaji moc krasne Karen! doufam, ze i ja se budu radovat ze Sumatry, jsem vedel, ze jim to bude trvat - na vesnice to chodí az uplne jako poslední! hodim si masli-porad to pise, ze to je na ceste
Miro, tak trochu to nechápu. Na druhou stranu republiky Olomouc, Ivančice a Brno vše došlo. Na vaší stranu to došlo i k Sokolovu, ale k tobě do Teplic a Zruče zatím ne. Jestli ta kalamita. Nedokážu si to vysvětlit. Doufám, že jsou někde v teple. Balíčky jsem vypolstroval papírem, tak to holky snad přečkají.
jo jinak nebydlim v Teplicich ale v poho bydlim u Berouna a rozhodne s pocasim strkame jak teplotne tak s oblacnosti do kapsy i Prahu-tam dnes bylo snehu, u nas nastesti ne,ale nevim proc to tak brzdi :-(
Tady u nás je sice chladno, ale stále je nad 0°C.Zabalený byl mbalíček vzorně, vůbec se nemusíte bát, nic se jim nestane.Neboj!!
u nas ted 2,8 a rano 2,5 pod nulu to nešlo-ani u zeme nebyla namraza, ale i tak jinde uz mrzne-tak snad jsou v teplejsi casti republiky :mad:
Já vím Miro. Ono to tak v kontekxtu vypadá, že ty Teplice patří k tobě, ale už jsem myslel na Onku. Polepším se.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 16 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Prodej hvězdníků » Eurobulb