271

Re: Pokec o všem-6

a nemas foto?-myslim, ze by to mohli byt dratovci...-delaj ty otvurky a jsou jakoby zalepeny...

272

Karen,byla jsem 1.9. na zelňáku a ty babky ty mečíky tam prodávali  ab

273

Heli  no vidíš, aspoň je vidět že nekecám. Zelňák je v provozu pořát já vím, jen já tam už dávno nechodím. an

274

Myslím, že to je nemoc.
Pokud je houboveho povodu, je nutné morit topsinem nebo jiný vhodný systémový fungicid. Pokud je to bakterie Pseudomonas, morit teplé vody v době, kdy jsou v hlubokém klidu .:|

275

mockrat diky za pyl, jen mam mensi chaoz od koho to mam...Radka jsem identifikoval bez problemu,vcetne pylu, Jana ze Zvolenevsi zas Papilio a treti pyl je z Brna,ale uz nevim od koho a taky nebyl popsan pyl a z hlavy si nevzpomenu, muze se dotycny ozvat-sklerotikovi? an díky M.

276

jinak sice to je v rustine,ale taky se to da nahrat... http://www.radikal.ru/

277

Mirku, pyl z Brna je z amarylky Misty !!! ad

278

:)a jooo:-) moc diky an  dosel v pohode

279

Karen Helenko a Míro  putují k vám semínka Prelude není jich moc ale snad vám něco vzejde.   ad   ad   ad

280

Nejvíc napadené mečíky jsem opět vyhodila.O víkendu zkusím nafotit ty, co zůstaly a mají třeba jen pár ťupek.

281

jee, Jani to moooc dekuji, takhle rychle jsem necekal, ze budou jiz zrale! takze moooc dik an

282

Leni, zkus to tedy vyfotit, snad to urcim,ale zatim to odhaduji na drátovce... pokud tomu tak bude tak nasledne dam radu

283 Naposledy upravil: karelex (09-12-2010 14:13:34)

Jani tak už připutovaly - myslím ta semínka.Už plavou dííík!!!:| an an
Jo předpokládám že jsou čistá?!

284

tohle mi je divny-od Janky to mam o pul republiky bliz a presto to mas Karen driv - leda, ze pečeš buchty postackam a ty jsou pak na tebe hodnejsi ab

285

To teda nevím čím to je ráno byly ve schránce zároven s novinama, ale balíček co vyhlížím nedorazil ac ac ac.Ale nejpozději v neděli se k fotkám snad už dostanu. Přijede nejmladší dcera a aspoň mně fotky stáhne.

286

tady sem pred 3roky objednaval semena zeleniny-prislo to v poradku, ted maji i amarylky! http://hirts-gardens.amazonwebstore.com … p;count=12  i mnozstvi odrud je velmi slusne

287

Karen, bez kabelu snad jen čtečkou karet. Nevím jak jinak bys ty fotky z foťáku dostala.

eda

288

To já čtečku taky nemám a ani to neumím, ale znám jednodužší způsob ab ab ab Karen - dcera mi půjčí  svůj kabel  ab ab ab ab

289

ja pouzivam ctecku karet a je to uplne primitivni

290

Karen, to ale budeš dalších 14 dní jen přebírat fotky.  ab Venku je zima, co taky dělat jinýho.

eda

291

Jasně Edo a už se na to moc těším. Dcera mi o tý čtečce taky řekla bohužel až když jsme už o ten kabel napsali. Je to trouba kdyby mně to byla poradila dřív....prej si nevzpoměla  a já tomu pořád moc málo rozumím. Ale mohli mně to poradit v obchodě tady u nás kde jsem se ptala nejdřív, ale neporadili..

292

Jani ,ještě že sito napsala.U nás dnes nikdo nebyl ve schránce,tak jsem v pět mazala a semínka tam byla.Jinak chudáci zmrzali.
Teď už plavou an an

293

Tak už máme zase všude bílo ac

294

To mi povídej .Semínka ti nedorazily?

295

u nas taky bilo a ty poryvy vetru,fujj:-( za tu chvili co sem louskal meciky a cistil je jsem pak nemohl uverit ocim, aspon 7cm za chvili-a tam kde to naval vitr to bylo jeste horsi...
Doufam, ze seminka dorazi zitra-kdyz je patek, to bych byl mooc rad

296

To je hrůza  Helence už dorazily snad jim ta zima neuškodí.  :lol:
Tady je sněhu jak na aljašce a zima ani nemluvím.No hnus.  an  :lol: A to jedu zítra večer do Prahy.  ac

297

no ja jezdim denne pres Prahu - no zitra to bude hnus, to vim uz ted, kudy jezdis do Prahy? Pres Plzeň?

298

Ne jedeme autobusem Student agency,autem ani náhodou.Pak ještě pokračujem do Všetat,vlakem.

299

Karen už jsem to našla jsou čistá ,opylená sama sebou.
Míro od opylení  do dozrání to trvalo 8 týdnů.

300

jj dík, to ti to trvalo dlouho to dozrávání. Mně teď docházejí první podzimní semeníky na Donau.Opylené byly 7.11. a už teda dojdou co nevidět. Už by se daly odlomit a nechat dosycht, ale nespěchám.