Re: Pokec o všem-6
a nemas foto?-myslim, ze by to mohli byt dratovci...-delaj ty otvurky a jsou jakoby zalepeny...
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-6
Stránky Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
a nemas foto?-myslim, ze by to mohli byt dratovci...-delaj ty otvurky a jsou jakoby zalepeny...
Karen,byla jsem 1.9. na zelňáku a ty babky ty mečíky tam prodávali
Heli no vidíš, aspoň je vidět že nekecám. Zelňák je v provozu pořát já vím, jen já tam už dávno nechodím.
Myslím, že to je nemoc.
Pokud je houboveho povodu, je nutné morit topsinem nebo jiný vhodný systémový fungicid. Pokud je to bakterie Pseudomonas, morit teplé vody v době, kdy jsou v hlubokém klidu .:|
mockrat diky za pyl, jen mam mensi chaoz od koho to mam...Radka jsem identifikoval bez problemu,vcetne pylu, Jana ze Zvolenevsi zas Papilio a treti pyl je z Brna,ale uz nevim od koho a taky nebyl popsan pyl a z hlavy si nevzpomenu, muze se dotycny ozvat-sklerotikovi? díky M.
jinak sice to je v rustine,ale taky se to da nahrat... http://www.radikal.ru/
Mirku, pyl z Brna je z amarylky Misty !!!
:)a jooo:-) moc diky dosel v pohode
Karen Helenko a Míro putují k vám semínka Prelude není jich moc ale snad vám něco vzejde.
Nejvíc napadené mečíky jsem opět vyhodila.O víkendu zkusím nafotit ty, co zůstaly a mají třeba jen pár ťupek.
jee, Jani to moooc dekuji, takhle rychle jsem necekal, ze budou jiz zrale! takze moooc dik
Leni, zkus to tedy vyfotit, snad to urcim,ale zatim to odhaduji na drátovce... pokud tomu tak bude tak nasledne dam radu
Jani tak už připutovaly - myslím ta semínka.Už plavou dííík!!!:|
Jo předpokládám že jsou čistá?!
tohle mi je divny-od Janky to mam o pul republiky bliz a presto to mas Karen driv - leda, ze pečeš buchty postackam a ty jsou pak na tebe hodnejsi
To teda nevím čím to je ráno byly ve schránce zároven s novinama, ale balíček co vyhlížím nedorazil .Ale nejpozději v neděli se k fotkám snad už dostanu. Přijede nejmladší dcera a aspoň mně fotky stáhne.
tady sem pred 3roky objednaval semena zeleniny-prislo to v poradku, ted maji i amarylky! http://hirts-gardens.amazonwebstore.com … p;count=12 i mnozstvi odrud je velmi slusne
Karen, bez kabelu snad jen čtečkou karet. Nevím jak jinak bys ty fotky z foťáku dostala.
To já čtečku taky nemám a ani to neumím, ale znám jednodužší způsob Karen - dcera mi půjčí svůj kabel
ja pouzivam ctecku karet a je to uplne primitivni
Karen, to ale budeš dalších 14 dní jen přebírat fotky. Venku je zima, co taky dělat jinýho.
Jasně Edo a už se na to moc těším. Dcera mi o tý čtečce taky řekla bohužel až když jsme už o ten kabel napsali. Je to trouba kdyby mně to byla poradila dřív....prej si nevzpoměla a já tomu pořád moc málo rozumím. Ale mohli mně to poradit v obchodě tady u nás kde jsem se ptala nejdřív, ale neporadili..
Jani ,ještě že sito napsala.U nás dnes nikdo nebyl ve schránce,tak jsem v pět mazala a semínka tam byla.Jinak chudáci zmrzali.
Teď už plavou
Tak už máme zase všude bílo
To mi povídej .Semínka ti nedorazily?
u nas taky bilo a ty poryvy vetru,fujj:-( za tu chvili co sem louskal meciky a cistil je jsem pak nemohl uverit ocim, aspon 7cm za chvili-a tam kde to naval vitr to bylo jeste horsi...
Doufam, ze seminka dorazi zitra-kdyz je patek, to bych byl mooc rad
To je hrůza Helence už dorazily snad jim ta zima neuškodí. :lol:
Tady je sněhu jak na aljašce a zima ani nemluvím.No hnus. :lol: A to jedu zítra večer do Prahy.
no ja jezdim denne pres Prahu - no zitra to bude hnus, to vim uz ted, kudy jezdis do Prahy? Pres Plzeň?
Ne jedeme autobusem Student agency,autem ani náhodou.Pak ještě pokračujem do Všetat,vlakem.
Karen už jsem to našla jsou čistá ,opylená sama sebou.
Míro od opylení do dozrání to trvalo 8 týdnů.
jj dík, to ti to trvalo dlouho to dozrávání. Mně teď docházejí první podzimní semeníky na Donau.Opylené byly 7.11. a už teda dojdou co nevidět. Už by se daly odlomit a nechat dosycht, ale nespěchám.
Stránky Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-6