331

Re: Pokec o všem-6

teda ty jsou tak levny, ze to neni ani mozny-Papilio za 150,no moooc zajimavy

332

Martine, určitě jsou za tím stejní lidé

333

tak na abeceda zahrady si muzete precist jeden clanek http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11195.gif

334

Miro, pekne si to napísal. Stručne a jasne. an

335

no ne vse se mi do clanku veslo, tak snad bude jindy pokracovani neutral - hl.,ze to je takova mensi reklama hvězdníků, a taky,aby ostatni lidi vedeli, ze na vanoce nemusi mit nutne jen vanocni hvezdu nebo orchideje!

336

Palvle začíná se mi probouzet maminčina,jsem na ní zvědavá.  an   an

337

Jani to som rád. Už aby kvitla. ab

338

To já taky je jedna z prvních uspanejch.  an

339

Jani, cos jí četla???

340

kdyz sem Ti Karen psal, ze neco páchám tak to bylo toto... http://abecedazahrady.dama.cz/Homepage/ … fault.aspx  Pavel si to již přecetl

341

Mirku, moc pěkný an an

342

Už jsem si říkala kdy nás překvapíš.Je to parádní.Už to doporučuji.A mužu to vytisknout a rozdat??

343

Mirku, článek máš pěkně napsaný. Přišel mě e-mail s odkazem na tento článek od pravednes.cz.

eda

344

az tak Edo?! ab skudce uz sem tam nemohl vmestnat a jine dalsi veci,ale to zakladni tam je..
Jani , jak je libo

345

Pěkně jsi to napsal,taky si myslím že udělat amkám trochu reklamy je dobrej nápad, an an an

346

a hlavne je to tema aktualni, proto jsem si jej vybral, ted budu premyslet jaka dalsi.. :cool:

347

Mirku ten článek na abecedě zahrady je bezva.Doufám,že přidáš další a další,čím dál odbornější.
Jinak syn foťák nedonesl,ale na těch mečících mám asi to fusárium.Přitom jsem je mořila jako česnek ve fundazolu (asi-už mi došel)
Hymenocalis -je v teple,ale rozděluje se na 3 malé cibule,nevím,jestli tak malé pokvetou.A ještě jsem do ní musela říznout.Jak se dělí až v hloubce pod několika vrstvami,začla na 1 místě u špičky smrdět a téct.Tak jsem ji musela pomoci -naříznout a oloupat,nechat zaschnout.

348

pokud ji mas v teple tak by zahnivat nemela... zkontrokluj zda tam nemas nekde diru od mouchy-v okolí korenu v podpuci miva moucha otvor-pro jistotu

349

Má to změť kořenů,ale není nic vidět.To jen špička té jedné boční cibulky,jak nemohly roztrhnout slupky, začala zahnívat a smrdět.

350 Naposledy upravil: janka (14-12-2010 16:44:12)

Jani cibulky jsou doma.Flamenco Oueen bylo chycené ale bude v pořádku.Jinak super a Pink Nymph pokvete .  Krasnej dárek mám vánoce.  an  :rolleyes:   :rolleyes:  :rolleyes:  abhttp://sklad.obrazku.cz/t572781_DSCF4392.JPGhttp://sklad.obrazku.cz/t572783_DSCF4411.JPG

351

Jani, já cibule obvykle neloupu, ale teď vidím, že to budu muset taky udělat. Hlavně jsem ale ráda, že ti cibule dnes přišly, Ilonka pracuje na poště a ještě je nemá. Myslím, že to doručení obchodním balíkem u ní budu reklamovat.

352

Jani myslím že začala až v balíku byla zarosená v sáčku  .Jee dobře že došla tak brzo bylo to jen  povrchové.Tak je to v pořádku.Hlavně že nenamzly. Tady je pořád pod 12 stupni.

353

Tak to mě mrzí. Ony přišly v silných papírových sáčcích, ale cibule v nich se mi nepodařilo naskládat do balíčků, tak jsem je vyměnila za tenčí igelitové. Zapaření mě vůbec nenapadlo, aspoň mám teda zkušenost do budoucna.

354

Jani, balík je doma.Vypadají moc pěkně.Už jsem je dala směr sklep,tak snad ještě chvíli budou zimovat.Jinak děkuji an an ad

355

A teď jsem zvědavá co nám vykvete  ab  ab

356

Dvě mi pučí tak jdou do hlíny .Žádnej sklep chci vidět květy.!!!!    :rolleyes:    :rolleyes:   :rolleyes:

357

ab ab ab

358

Vzhledem k tomu, že mi doma nic nekvete (kromě bromélie), vůbec by mi nevadilo, kdyby rozkvetly:-)

359

Já to rozjedu až příští rok.Jen ať ještě chvíli spinkají  ab  ab

360

Při poslední kontrole jsem narašených vybrala 8 ,ale jen tři jsem zasadila. Dvě nové co u mne ještě nekvetly - to jsem prostě zvědavá  a ta jedna se mně zdála trochu mokrá.Tak ty tři můžou vykvést . Další až dvě první odkvetlé vyřadím z okna.Na skřínce  budou vyhlížet jaro ab ab ab