Re: Pokec o všem-6
teda ty jsou tak levny, ze to neni ani mozny-Papilio za 150,no moooc zajimavy
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-6
Stránky Předchozí 1 … 10 11 12 13 14 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
teda ty jsou tak levny, ze to neni ani mozny-Papilio za 150,no moooc zajimavy
Martine, určitě jsou za tím stejní lidé
Miro, pekne si to napísal. Stručne a jasne.
no ne vse se mi do clanku veslo, tak snad bude jindy pokracovani neutral - hl.,ze to je takova mensi reklama hvězdníků, a taky,aby ostatni lidi vedeli, ze na vanoce nemusi mit nutne jen vanocni hvezdu nebo orchideje!
Palvle začíná se mi probouzet maminčina,jsem na ní zvědavá.
Jani to som rád. Už aby kvitla.
To já taky je jedna z prvních uspanejch.
kdyz sem Ti Karen psal, ze neco páchám tak to bylo toto... http://abecedazahrady.dama.cz/Homepage/ … fault.aspx Pavel si to již přecetl
Už jsem si říkala kdy nás překvapíš.Je to parádní.Už to doporučuji.A mužu to vytisknout a rozdat??
Mirku, článek máš pěkně napsaný. Přišel mě e-mail s odkazem na tento článek od pravednes.cz.
az tak Edo?! skudce uz sem tam nemohl vmestnat a jine dalsi veci,ale to zakladni tam je..
Jani , jak je libo
Pěkně jsi to napsal,taky si myslím že udělat amkám trochu reklamy je dobrej nápad,
a hlavne je to tema aktualni, proto jsem si jej vybral, ted budu premyslet jaka dalsi.. :cool:
Mirku ten článek na abecedě zahrady je bezva.Doufám,že přidáš další a další,čím dál odbornější.
Jinak syn foťák nedonesl,ale na těch mečících mám asi to fusárium.Přitom jsem je mořila jako česnek ve fundazolu (asi-už mi došel)
Hymenocalis -je v teple,ale rozděluje se na 3 malé cibule,nevím,jestli tak malé pokvetou.A ještě jsem do ní musela říznout.Jak se dělí až v hloubce pod několika vrstvami,začla na 1 místě u špičky smrdět a téct.Tak jsem ji musela pomoci -naříznout a oloupat,nechat zaschnout.
pokud ji mas v teple tak by zahnivat nemela... zkontrokluj zda tam nemas nekde diru od mouchy-v okolí korenu v podpuci miva moucha otvor-pro jistotu
Má to změť kořenů,ale není nic vidět.To jen špička té jedné boční cibulky,jak nemohly roztrhnout slupky, začala zahnívat a smrdět.
Jani, já cibule obvykle neloupu, ale teď vidím, že to budu muset taky udělat. Hlavně jsem ale ráda, že ti cibule dnes přišly, Ilonka pracuje na poště a ještě je nemá. Myslím, že to doručení obchodním balíkem u ní budu reklamovat.
Jani myslím že začala až v balíku byla zarosená v sáčku .Jee dobře že došla tak brzo bylo to jen povrchové.Tak je to v pořádku.Hlavně že nenamzly. Tady je pořád pod 12 stupni.
Tak to mě mrzí. Ony přišly v silných papírových sáčcích, ale cibule v nich se mi nepodařilo naskládat do balíčků, tak jsem je vyměnila za tenčí igelitové. Zapaření mě vůbec nenapadlo, aspoň mám teda zkušenost do budoucna.
Jani, balík je doma.Vypadají moc pěkně.Už jsem je dala směr sklep,tak snad ještě chvíli budou zimovat.Jinak děkuji
A teď jsem zvědavá co nám vykvete
Dvě mi pučí tak jdou do hlíny .Žádnej sklep chci vidět květy.!!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Vzhledem k tomu, že mi doma nic nekvete (kromě bromélie), vůbec by mi nevadilo, kdyby rozkvetly:-)
Já to rozjedu až příští rok.Jen ať ještě chvíli spinkají
Při poslední kontrole jsem narašených vybrala 8 ,ale jen tři jsem zasadila. Dvě nové co u mne ještě nekvetly - to jsem prostě zvědavá a ta jedna se mně zdála trochu mokrá.Tak ty tři můžou vykvést . Další až dvě první odkvetlé vyřadím z okna.Na skřínce budou vyhlížet jaro
Stránky Předchozí 1 … 10 11 12 13 14 … 18 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-6