121

Re: Evergreen

mne bohuzel nyni nic nekvete :-( ale schovej si aspon pyl do mrazaku, k tem co prisly se bude rozhodne hodit!

122

Teda Martine ten je kouzelnej an Už se těším až mi také pokvete ag

123

Marťo je nádhernej an   an

124

Je nádherný an an

125

dnes sem vyhrabal cibule hite Nymph - malá cibule, urcite nepokvete, a Minervu, kterou chci aby vykvetla  a udelala mi radost, ma videt poupe, uz asi 2 tydny.. takze tyto dve zasadim. A v tom hrabani sem objevil, ze Evergreen mi pokvete, ma ho tam! ab
kdybych ho zasadil jiz zac.prosince tak by v tomto roce vykvetl jiz potreti!
poprve kvetl zjara, pak v lete a potreti i ted koncem prosince, uzasny! sem rad, ze tento krasavec roste dobre  an

126

Míro tak to je paráda,já to štěstí nemám aby mi kvetla některá několikrát v roce ac
Začíná mi rozvíjet snad to bude on je také koupen v Eurobulbu ad

127

akorad nechci Evergreen a Charismu sazet driv nez budu mit ty cibule od Jirky-kvuli opylovani, snad vydrzi

128

Tak už vykvetl ab

http://sklad.obrazku.cz/t588620_1001933.JPG

http://sklad.obrazku.cz/t588621_1001931.JPG

129

je to on chlapec an povedl se, je krasnej

130

Ilonko je pěkný, gratuluji.

eda

131

Edo,Míro děkuji.

132

Ilonko gratuluji je super.  an

133

Jani děkuji.

134

Supeeeer Ilonko tobě to valí an

135

Ilonko je krásnej moc  a jinej nežli jakého mám já nebo se to jen zdá podle fotky?  A co pyl nemáš nějaký volný?  Hodil by se mi ,zkusila bych jej dát na cybistery.To by mohlo být zajímavé.

136

Ilonko, je úžasný! já ho mám tak zdevastovaný, že letos asi nepokvete a budu ráda, když přežije...
Karen - Evergreen je řazen mezi cybistery, takže křížení by se ti mělo snad bez větších problémů podařit
zítra ti posílám pyl Giraffe

137

Já vím proto je chci zkusit dát dohromady.  I já mám svůj v takovém stavu, že si myslím, že určitě nepokvete a kdo ví jestli vůbec půjde .Neit Star je na tom podobně.

Na pyl se těším  budu jej vyhlížet. an

138

Karen pyl je ještě nějaký volný,tak zítra pošlu a ráda ab

139

Radku to jsou samé nově koupené ab je pravda,že se rozjely ab

140

Ilonko moc dík, rozkvetou mi přibližně najednou 4 amky z toho dva cybistery , pak dalších ale 5-7.
Tak využiji co dostanu. Křížení mezi sebou nechci už jsem to dělala loni,tak jen co ještě nemám.

141

Karen,pyl Giraffe jsem Ti poslal.

142

To jsi hodný Jirko, moc dík .Zítra budu vyhlížet.

143

Ilonko, Evergreen se moc povedl ab an ag

144

Karen, já ti také dnes, resp. včera poslala slíbený pyl
s Night Star jsem na tom s tebou opět stejně. zdevastovala mi ji moucha, měla dvě mimi, které nic moc nedělají, zbytek cibule jsem rozřezala a začaly se tam tvořit nové cibulky, tak z ní snad něco zachráním

145

Komul jak dlouho trvá po rozřezání než se objeví cibulky? (samozdřejmě  přibližně ).

146

Komulko vidím že ještě ponocuješ.Já teď zase nakrmila toho prcka .Jsem ráda že jsi mi to poslala.
Night Star - tp moje se zdevastovala samo i bez mouchy.Prostě dlouho nerostlo a až se zbráboralo byl už kolenc leta  tak  se už nestačil  moc vzpamatovat.Cibule není ani poloviční oproti velikosti jaku měla při dodání.

147

Jani, já řízkovala cibuli dvakrát .Jednou to bylo za měsíc a půl  podruh skoro tři.  Taky je to nafocený i s daty   http://karelex1.rajce.idnes.cz/B31e_Ama … _vsude.jpg

148

Karen, ty taky ještě nespíš? nojo, ty jsi teď máma a musíš pravidelně krmit, že?! ale bude tě za to milovat!
Janko, nezapsala jsem si to, ale odhaduju minimálně měsíc, než se začalo něco dít. a těm cibulkám moc lístky nerostou, myslím, že se rozjedou až na jaře. mám je taky v chladnější místnosti (kolem 17 až 18°C) a skoro je nezalévám.

149

jj Evi, je to na padnutí, od Silvestra spím tak 3 hod a to ještě na několikrát, ale už se to lepší.Holky už se chytají ale malýho musím pořád krmit střikačkou.A nežli to od Džes odstříkám a on to vypije ,zabere to tak hodinku.

150

piplačka, ale co by člověk pro ně neudělal...