Re: Evergreen
mne bohuzel nyni nic nekvete :-( ale schovej si aspon pyl do mrazaku, k tem co prisly se bude rozhodne hodit!
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Evergreen
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 … 14 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
mne bohuzel nyni nic nekvete :-( ale schovej si aspon pyl do mrazaku, k tem co prisly se bude rozhodne hodit!
Teda Martine ten je kouzelnej Už se těším až mi také pokvete
Marťo je nádhernej
dnes sem vyhrabal cibule hite Nymph - malá cibule, urcite nepokvete, a Minervu, kterou chci aby vykvetla a udelala mi radost, ma videt poupe, uz asi 2 tydny.. takze tyto dve zasadim. A v tom hrabani sem objevil, ze Evergreen mi pokvete, ma ho tam!
kdybych ho zasadil jiz zac.prosince tak by v tomto roce vykvetl jiz potreti!
poprve kvetl zjara, pak v lete a potreti i ted koncem prosince, uzasny! sem rad, ze tento krasavec roste dobre
Míro tak to je paráda,já to štěstí nemám aby mi kvetla některá několikrát v roce
Začíná mi rozvíjet snad to bude on je také koupen v Eurobulbu
akorad nechci Evergreen a Charismu sazet driv nez budu mit ty cibule od Jirky-kvuli opylovani, snad vydrzi
je to on chlapec povedl se, je krasnej
Ilonko je pěkný, gratuluji.
Edo,Míro děkuji.
Ilonko gratuluji je super.
Jani děkuji.
Ilonko je krásnej moc a jinej nežli jakého mám já nebo se to jen zdá podle fotky? A co pyl nemáš nějaký volný? Hodil by se mi ,zkusila bych jej dát na cybistery.To by mohlo být zajímavé.
Ilonko, je úžasný! já ho mám tak zdevastovaný, že letos asi nepokvete a budu ráda, když přežije...
Karen - Evergreen je řazen mezi cybistery, takže křížení by se ti mělo snad bez větších problémů podařit
zítra ti posílám pyl Giraffe
Já vím proto je chci zkusit dát dohromady. I já mám svůj v takovém stavu, že si myslím, že určitě nepokvete a kdo ví jestli vůbec půjde .Neit Star je na tom podobně.
Na pyl se těším budu jej vyhlížet.
Karen pyl je ještě nějaký volný,tak zítra pošlu a ráda
Radku to jsou samé nově koupené je pravda,že se rozjely
Ilonko moc dík, rozkvetou mi přibližně najednou 4 amky z toho dva cybistery , pak dalších ale 5-7.
Tak využiji co dostanu. Křížení mezi sebou nechci už jsem to dělala loni,tak jen co ještě nemám.
Karen,pyl Giraffe jsem Ti poslal.
To jsi hodný Jirko, moc dík .Zítra budu vyhlížet.
Ilonko, Evergreen se moc povedl
Karen, já ti také dnes, resp. včera poslala slíbený pyl
s Night Star jsem na tom s tebou opět stejně. zdevastovala mi ji moucha, měla dvě mimi, které nic moc nedělají, zbytek cibule jsem rozřezala a začaly se tam tvořit nové cibulky, tak z ní snad něco zachráním
Komul jak dlouho trvá po rozřezání než se objeví cibulky? (samozdřejmě přibližně ).
Komulko vidím že ještě ponocuješ.Já teď zase nakrmila toho prcka .Jsem ráda že jsi mi to poslala.
Night Star - tp moje se zdevastovala samo i bez mouchy.Prostě dlouho nerostlo a až se zbráboralo byl už kolenc leta tak se už nestačil moc vzpamatovat.Cibule není ani poloviční oproti velikosti jaku měla při dodání.
Jani, já řízkovala cibuli dvakrát .Jednou to bylo za měsíc a půl podruh skoro tři. Taky je to nafocený i s daty http://karelex1.rajce.idnes.cz/B31e_Ama … _vsude.jpg
Karen, ty taky ještě nespíš? nojo, ty jsi teď máma a musíš pravidelně krmit, že?! ale bude tě za to milovat!
Janko, nezapsala jsem si to, ale odhaduju minimálně měsíc, než se začalo něco dít. a těm cibulkám moc lístky nerostou, myslím, že se rozjedou až na jaře. mám je taky v chladnější místnosti (kolem 17 až 18°C) a skoro je nezalévám.
jj Evi, je to na padnutí, od Silvestra spím tak 3 hod a to ještě na několikrát, ale už se to lepší.Holky už se chytají ale malýho musím pořád krmit střikačkou.A nežli to od Džes odstříkám a on to vypije ,zabere to tak hodinku.
piplačka, ale co by člověk pro ně neudělal...
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 … 14 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » cybister » Evergreen