Re: Neznámá Amarylka-2
Edo to je tak, když si to člověk pořádně nepřečte. Měřil jsem květ a má průměr okolo 20 cm. Takže si píšu Lemon Star. Děkuju.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-2
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 20 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Edo to je tak, když si to člověk pořádně nepřečte. Měřil jsem květ a má průměr okolo 20 cm. Takže si píšu Lemon Star. Děkuju.
Magdo, je krásná a něžně vybarvená, kdybys to její mimčo neměla kam dát, já bych mu místo našel. Karel
Amaryllis FLAMENCO QUEEN, jako všichni co objednali od cibulek
Karle jsme na tom všichni stejně. Rita má pravdu Flamenco Queen
to uz zavani vyhruznym mailem pro rostlinky.cz
Výhružný být nemusí, ale určitě to musí vědět, že prodávají hrušky místo jablek
Karle, mimčo je tvoje, akorát ještě nemá vlastní kořeny, takže když ti nebude vadit trochu si počkat....
M.
no poupata jsou prilis mala,jeste mu dej cas
Magdo, počkám klidně do podzimu, není kam spěchat, moc děkuji Karel
Jani to Tres Chic nebude, bohužiaľ. Tipujem nejaký biely double.
Pavle já si taky myslím že ne.Jen bílej nebude poupata jdou do růžova.Takže i Euro Bulbs není spolehlivý.Doufám že Sumatra bude .
Jani, to je fakt k vzteku. já ji mám taky, takže zuřím dopředu. vloni si ji objednávala japa a snad byla správná... EB rozhodně stoprocentní není, záměny vloni byly také
Tak to s tebou soucítím.Jsem pěkně naštvaná.
Tak mně se pootevírají cybistery a několik dalších ( od Milky60 a moje první od sousedky.Pak jedna nová ...ovšem na ty cybistery jsem zvědavá nejvíc.
Je to tak, moje Tres Chic z Eurobulb byla ta pravá. Mám od ní jednu malou cibulku, ale ta už je zamluvená.
Tak to jsem měla štěstí všechny 4 cibule od Eurobulbu seděly 100% úspěšnost hurááá
Tak namísto kultivaru Hercules mi vykvetlo toto:
Sytě oranžový květ velikosti 12 x 12 cm.
Pomůže někdo s určením.
Já bych řekla ,že to je Rilona...loni mně taky kvetla jen byla trochu větší : výška stvolu 24 cm, květ 16x16 cm, ale třeba příště bude větší taky.
Karen,Rilona to nebude,ta barva je na ni příliš sytá,květ moc malý a ani struktura květu neodpovídá(nemá výrazné podélné žilky).
Tak jsem dnes pokročila .Fotky mám nafoceny,jen je jaksi nemohu uložit na rajče
Pokračování zítra
Jirko, píšu ti nějaké na prozkoumání. Neměl jsem moc času hledat.
Apricot Sensation (Holandsko)
Beautiful Lady (Holandnsko)
Flamingo Star (Holandnsko)
LADY DIANA (Austrálie)
Orange Jester (Austrálie)
Tineke Verburg
Nevím Edo,nenašel jsem nikde nic stejného a ani z tvých možností mi nic nějak nesedí.Počkám,až se ještě víc rozvine a dospěje,pak snad najdu někde stejnou.
Jirko , přesně ta samá mi loni vykvetla místo Limy. Apricot Sensation je jí nejpodobnější.
M.
Dneska mi rozkvetla amka kterou jsem původně dostala jako malou od Milky60 a už kvetla loni.Teď když se docela rozevřela koukám na ni a vůbec ji nepoznávám.Teprve po pozornějším prohlídnutí jsem si povšimla, že už loni měla uprostřed tu žlutavou hvězdu. Loni jsem ji považovala za čistě červenou nebo červenooranžovou. Tak hodně se změnila :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Pro porovnání vkládám i loňská fota. Co teda zachovala je počer květ§ na lodyze
loňská letošní
loňský květ letošní
Pořád je to neznámá? Já to neumím hledat!!
Tak konečně moje neznámá,je zajímavé,že jedna má květní lístky více kulaté a druhá špičaté
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 20 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-2