Re: Neznámá Amarylka-2
A je to kolibřík květy jsou 10 x10
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-2
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 … 20 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
A je to kolibřík květy jsou 10 x10
Heleno, dva hvězdníky jsou velmi podobný, Belisimo, Cupido. Oba mají mít květ o průměru 10 cm.
Edo,tys nato kápl je to Cupido.Než se otevřel tak květ má červený pruh jak papilio a růžové okraje .Děkuji
A ta moje ti nic nepřipomíná, když teď má tu hvězdičku? míry má letos výška stvolu 41 cm, květ 17 x17 loni byl květ menší jen 15x15cm
Janko,asi je to Apple Blossom.
Helenko,Cupido mám taky z toho Kauflandu,dnes se otevírá.
Taky si myslím ale jsem pěkně naštvaná .
Rito blahopřeju je moc pěknej.
Janko,nic si z toho nedělej,já měl Apple dokonce 4 krát a přes léto nerostlo ještě i 10 malých.
Jirko to je třetí a to jsem jeden posílala na jaře Evče.Zatím si ho nechám uvidím jaky bude ten uspaný .
Teda, a já nemám Apple Blossom ještě ani jeden :lol:. Nebyla by jedna cibulka?
Rito když bude ten loňský v pořádku tak ti ho přenechám když budeš potom ještě chtít. :)
Koukám že má dokonce mimčo.
Tak to by bylo bezva, je moc pěkný
Jiřinko,tenhle může být Tvůj i s 10 malýma.Zítra bych ho poslal.
Jani, kdyz je to z Eurobulbu tak bys jim mohla dodatecne rict, at Ti zaslou prave Tres! to by mohli, ne?posle se jim kdyztak foto..
Jirko, tak ten je parádní :rolleyes:. to se ví, že bych ho chtěla.
Super, pak se vyrovnáme. Mám zajímavou malou cibulku
No Janko, já bych moc nekopala nožičkama
ve mně se úplně zastavil dech, protože ji mám taky od EB!!!
a dneska už za sebou jeden pořádný šok mám!!!
tohle je Nymph v podání TTRADE
ta T trade koukam, ze je vubec nejmene spolehliva,co?nebo se pletu?
Rito, tobě i jiným jsem psal souk. zprávu, zatím nikdo neodpověděl. Mrkněte na to. Karel
To jsem zvědavá kdo bude další,mě neseděl ani jeden.
Omlouvám se za mylnou informaci o poslaných zprávách, opravdu jsem je psal, ale vůbec jsem si nevšiml, že neodcházejí kvůli zaplnění místa. Zítra to napravím
to by me teda zajimalo jak se tato jmenuje, je to hodne neobvykla barevna kombinace, mas neco co nema kazdej, ale je to krása!!
Opravdu máš spešl, moc zajímavá, kdyby nějaká semínka ( budou-li) zalétla ke mě, budu rád.
Karle to bylo na mě? Máš zájem o tu moji neznámou na fotce nahoře? Já ji letos opylovat nebudu, ale budou tam nějaké cibulky, aspoň si myslím tak si tě napíšu na cibulku jestli teda chceš,??!!
Loni v únoru jsem dostala cibulku od sousedky kterou jsem velice obdivovala .Je bílá s červenými pravidelnými proužky. Mateřská cibule byla už dost stará a obrovská .Majitelka ji měla zasazenou až po krček v zemi a malá cibulka vyrazila od podpučí ,táhla se ke slunci,kolem vypoulé cibule .Když jsem ji vyloupla( já tu amku sousedce přesazovala) vypadala jako rohlík nebo třeba banán - byla úzká tak 2 cm a dlouhá dobrých 10 cm. Měla jsem problém ji zasadit do květináče. Na zahradě se pak přez léto vykrmovala a do podzimu nabrala neuvěřitelný kulatý tvat. Foto mateřské cibule.
http://karelex1.rajce.idnes.cz/B31_cast … 03_....jpg
Teď ji mám zasazenou ani ne měsíc a dneska jsem zjistila že dokonce pokvete. Mám z toho ohromnou radost,
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 … 20 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-2