Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 … 20 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-2
skoda, ze neznas jmeno,ale ta brva kvetu je mooc krasna, je to fešanda!
je ale zajimava jak ma ostre listky, zajimava ale je
Jsem zvědavá do jaké velikosti roztáhne květ aby vynikl střed.
Karen, chválím ti i tu druhou noname, ano myslel jsem tebe, když nebudeš opylovat, tak kdyby se narodilo mimčo, zkusil bych ho odkojit, třeba i od té druhé, ale to už jsem si dovolil moc.
teda ta Sumatra je ale vysoka! i ja se divim jak roste muj Evergreen ta uprostred svetla, to je nejaka bezejmena?-je zajimava
Karen, mám na mysli ty z přís. č 115 a 121
Karle tak jsem si tě poznačila i s obrázkem do objednávek.
Mirku Sumatra první stvol měří :výška stvolu 69 cm, květ 13 x 15 cm,druhý stvol jej prozatím dohnal ,výška poupětě neotevřeného už je vyšší. Ta bílá uprostřed je neznámá nahoře na této straně příspěvek 121 ,mám ji od Klivie z druhého fora. Určitě se bude dost množit, jestli budeš chtít cibulku, asi to nebude problém.
a neradil tu nekdo nejaky typ jak by se mohla jmenovat??
snad jen v tý základní barvě, tvoje má zelenou ve sředu, moje ne ale zase má tu tmavší zář kolem středu
Takhle je uplně jiná,na té společné mi připadala podobná.Ale jsou obě pěkné viď?
bohuzel Jani, nevim jak ostatni,ale pokazdy musim vzdat to otevirani fotky, trva to mimoradne dlouho :lol:
Mně to vkládání přez Facebox nebo jak se to píše, taky štve. Buď vidím vršek nebo spodek ,někdy sae neotevře vůbec Obrázek mívám tak velký, že se tam ani nevejde.Tak to už ani neotvírám.
Ale je pěkná, všechny tři jsou krasavice
jo to je lepší, je pěkná .
Je moc krásná . Co to je, bude hádanka pro naše odborníky :rolleyes:
Janko, tak ta je teda nádherná! moc ti k ní gratuluju. úžasná barva, vypadá skoro jako Neon, ale nemám ho, tak to nemohu dobře posoudit
ten nákup od TTRADE rozkvetl trošičku víc a trošičku víc se mně začal líbit. je to zřejmě nějaký kolibřík - květ 9x11, je jich tam 6 - tak kdyby někdo věděl... jinak TTRADE zatím nijak na reklamaci nereagoval :cool:
detai
je krásná maličká - velikost nahradila množstvím
a nebude to nakonec Baby Star, mne teda zatim jeste nekvetla,ale vim, ze jste rikali, ze ma mensi kvety a tuto barvu...
Jani, nemohl jsem se na ni z blizka podivat, nebot foto je moooooc velke a tak se clovek nemuze podivat vic zbizka :lol:
Misty by hvězdník na fotografii mohl být i když není podoba úplně přesná. Tyčinky jsou krásně červené a Misty takové má.
Komule, také bych řekl jako Mirek, že tvůj červený hvězdník je Baby Star.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-2