Re: Neznámá Amarylka-2
Jani, je to Misty. Blahopřeji
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-2
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 20 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jani, je to Misty. Blahopřeji
Rito díky už jsem se lekla že dalši omyl.Misto Aprodithe mi totiž vykvetl Dancing Queen. Ta MistyJe totiž hodně světlá tak uvidím až vykvete další květ.Míro mě se obrázky otvírají i zvětšují normálně.Používám ve skladu 3 řádek ,klikatelný kod pro forum, je to správně? jinak už nevím co s tím.
Jani, ono to jde spatne zobrazovat, protoze ty fotky jsou prilis velke, takze mnohdy to clovek nevydrzi a nemuze se ani podivat navic na noťasu ty velky obrazky jsou jeste horsi...
Nevím - ale je krásná
Onko, ta je tedy super, jaks k ní přišla, chtěl bych jí taky.
Karle to byla náhodná koupě předloni 2cibule v Amsterdamu a 3cibule v Bruselu všechny bez
názvů a vyrostlo úplně něco jiného než bylo na obrázku,ale je krásná
Kdyby se jí narodilo mimčo, tak bych se o něj staral i v noci.
Karle zatím žádné nemá,ale napíšu si tě,kdyby se náhodou zadařilo.
Teda Karle, opravdu i v noci ????
nevíte někdo co by to mohlo být ?
Je to kolibřík velikost květu 16x18.
Helenko,mám z Kaufu na chlup stejnou,a ještě jsem neměl čas ji vyhledat.
Heli ta je pěkná blahopřeji
Na kolibříka má květy nějak velké. White Peacock může mít průměr 18 cm, ale měl by mít špičatější lístky. Alfresco je průměrem do 15 cm. Heleno nevím, ale je pěkný.
Helenko, Jirko, závidím, je krásná. já byla čirou náhodou v Kaufu včera v Praze a toto se tam rozhodně neprodávalo... dva povadlé kolibříky a záplava oranžovo-červených... smůla
Edo, Míro, to jste mě tedy dostali.... já ale Baby Star mám a vypadá úplně jinak... tahle má špičaté okvětní lístky a moje původní oblé
no mne u nekterych odrud ta ostrost platku nekdy zanika, zjistil jsem, ze ne vzdy se da podle toho urcovat, prvotni je velikost abarva, ten tvar uz mene-aspon mi to tak pripada..
Ostrost či oblost okvětních plátků je nejen otázkou odrůdy,ale také podmínek.Toto je tentýž amarylis v jednom roce,první foto je u prvního kvetení zjara a druhé při letnění.
Jirko, připadají ti stejné?
já asi nemám to správné posuzovací oko...
Moje je od Evči ,kvetla loni, zatím spí, řekla bych ,že je víc podobná na tu druhou, výška stvolu byla 29 cm a květ 13x13 cm
takže z toho vyplývá, že je to vlastně tatáž.... podle Míry i Jirky
Já to netvrdím,asi spíš ne,ale jen pro zajimavost jsem sem hodil ty dvě fotky Red Lionu.
Helenko,ta naše bílá plnokvětá je Ice Queen.
Stránky Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 20 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-2