Re: Nabídka cibulek
Evčo, když jinak nedáš tak pokud ještě máš cibuličku, dám si. Díky Karel
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Nabídka cibulek
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Evčo, když jinak nedáš tak pokud ještě máš cibuličku, dám si. Díky Karel
Já ti ji nenutím :) Napiš mi do soukromé zprávy nebo na mail adresu V pondělí ti ji pošlu
Evi, tak já ji teda taky nemám...ale jsem tu nová..tak nechci být hrr...jen nemám nabídnout co...rozrodila se akorát nemocná...a ta je pořád v karanténě...
Teď dotaz na Edu...možná, že to tu někde je, ale nemám to ještě "prošpízované"....když má nemocná amarylis...nové přírůstky=cibulky....jak na tom jsou...už je dané, že tu spálu, hnilobu atd...mají ve vínku???
Jenny, takže mi taky napiš adresu buď na mail nebo do zprávy To nevadí že nemáš co nabídnout Potřebuju si udělat místo na nové přírůstky :)
Tjooo, tak to děkuju, a kdyby se mi právě chtělo trénovat smajly...tak tam nějakého "cvaknu"...ale bohužel nechci..:-)))
Napíšu maílika.
Nemáš zač Jenom pěkně trénuj, ať nás brzy zásobíš fotečkama a smajlíkama
Evi, tak já ji teda taky nemám...ale jsem tu nová..tak nechci být hrr...jen nemám nabídnout co...rozrodila se akorát nemocná...a ta je pořád v karanténě...
Teď dotaz na Edu...možná, že to tu někde je, ale nemám to ještě "prošpízované"....když má nemocná amarylis...nové přírůstky=cibulky....jak na tom jsou...už je dané, že tu spálu, hnilobu atd...mají ve vínku???
Jenny, malá cibulka nemusí mít spálu. Někdy je spála jenom jako skvrna někde na cibuli, listech, kořenech nebo svolu. Nedobrý je, když je uvnitř cibule kam se dostane např z nemocného stvolu nebo listů. Špatně se potom léčí.
Dnes hned ráno jsem poslala balíček s Baby star: Heleně, Marcelce, Jenny a Karlovi takže ho zítra můžete očekávat
Dnes hned ráno jsem poslala balíček s Baby star: Heleně, Marcelce, Jenny a Karlovi takže ho zítra můžete očekávat
Evčo, moc děkuji a na podzim se ozvu s nabídkou. Karel
Jak už jsem tu někde psal, teprve se mi amky probouzejí, s údivem jsem si všiml, že jedna noname červená má obvod 16,5 cm a má nasazené dva stvoly.Určitě nebudou po čtyřech květech, ale i tak je to od ní výkon. Zdraví Karel
Karle,aby ses nedivil..klidně čtyři květy může na každém stvolu mět.
helena
Už vyhlížím modré auto -děkuju
Tak už ji mám............ ...Evi děkuju.
Došla ti v pořádku?? To jsem ráda že už ji máš doma a že někde nemrzne Tak ať ti krásně roste
V pořádku a je parádní!!!! potřebuju se zeptat, ale musím vedle
To jsem doopravdy ráda že je v pořádku
Tak to je blbý, schválně jsem to posílala hned brzy ráno :lol: Snad ti přijdou zítra v pořádku
No Eví,nejhorší je,že pokud je nedovezou a jen pošťačka donese oznámení,tak tam budou až do čtvrtka.....Zítra se tam nedostanu
Marci, na poště mi to vzali jako obyčejný balíček, takže by ti to měla donést pošťačka co nosí dopisy Alespoň u nás to tak je
Ha,ha,ha.....tak to u nás nehrozí :o
Možná by se strhla.A taky to nenosí z důvodu,že kdyby člověk nebyl doma,aby to nenesla zpátky.A přeci jen ať je aspoň v autě a ne 5 hodin venku na vozejku....
Hmm, tak to tady mi pošťačka nosí i větší balíčky a bez problémů No to jsem zvědavá jak ty cibule dopadnou :o
Napsela jsem to už v jinšim tématu:
holky oba balíčky přišly dnes a vpořádku.Děkuji.helena
Evčo, i já děkuji, včera jsem přišel z práce a byla na stole, je v pořádku, tak ještě jednou díky. Karel
Karle, tak ať ti taky pěkně roste
Eví,tak am. dorazily .Tři balíčky najednou....fotky dodám později,teď musím pryč
To je dobře že už je máš doma
Tady je fotka toho brazilského amarylisu (striatum). Krásně roste, ale jak to vypadá, tak se ujaly jenom dvě pidicibulečky Na té největší cibulce roste nejméně jedna další cibulka, takže se určitě alespoň na některé z vás co měli zájem dostane A na ostatní se dostane později Na další fotce je další Baby Star, brzy vykvete.
Všichni co mají ode mě cibulku Baby star, můžou očekávat tuto krásku
Na poslední fotce je vidět hodně vysoký květní stvol, to je taky Baby star, stvol má k dnešnímu dni výšku 68 cm !! Nikdy mi tak nevyrostly jako letos Je to krásný pohled (a to vyrostl tak vysoký stvol přesto že cibule kvete letos již podruhé)
Všichni co mají ode mě cibulku Baby star, můžou očekávat tuto krásku
Na poslední fotce je vidět hodně vysoký květní stvol, to je taky Baby star, stvol má k dnešnímu dni výšku 68 cm !! Nikdy mi tak nevyrostly jako letos Je to krásný pohled (a to vyrostl tak vysoký stvol přesto že cibule kvete letos již podruhé)
Už se těším, je fakt moc pěknej,gratuluju
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Nabídka cibulek