211

Re: Pokec o všem-8

Třeba to bylo dýl,ale já to zjistila jen tak asi tu hodku . ab ab ab trápím se s nahráváním filmečků na Steam a poříd mě to padalo, to čekám tak 1-2 hod a v poslední vteřině mně to napíše že došlo k chybě. To je pak k vzteku. :mad:

212 Naposledy upravil: karelex (09-02-2011 10:14:13)

Tak už jsem ta videa nahrála  všechna na Stream  an 

http://www.stream.cz/profil/seznam.cz/karenvalkova

213

Jsou super chodí mi mejlem.Ráno v 5 jsem si pouštěla a málem mi ujel autobus.  ab   ab

214 Naposledy upravil: karelex (09-02-2011 18:31:33)

To jsem ráda že se ti líbí, to Pepča mně je jen pomluvil, prej je slyšet televize. On má pokaždý připomínky i na fotky. ac  jo a to neznám že ti chodí mailem, mně takto chodí jen z Rajčete upozornění na nové fotozprávy.

215

Karen já jsem přihlášená u tebe na streamu jako fanoušek ,tak mi to chodí automaticky.   ab   ab   ab  ab

216

Karen, štěňátka jsou nádherná an

217

Tak to jsem Jani nevěděla, teda že jsi můj fanoušek jedinej kterýho mám  an  tak to jo, to jsem si povšimla, ale netušila jsem jaké to má pro tebe následky  ab ab ab
jen jsem se ráno divila že už se na některé kdosi kouknul an an

218

Já koukám na všechny už co jsi začala natáčet  ab   ab

219

to jsi hodná  děkuji!!

220

není zač ad  ad

221 Naposledy upravil: Hana3 (09-02-2011 23:36:16)

Chtěla jsem si dát fotku jako avatar, ale stále se mě nedaří.  Můžete mi poradit, jak ji zmenšit. Vím, že nahoře je zmenšení fotografie, ale asi tam dělám nějakou chybu. Když si fotku vyberu a odkliknu ji, tak pak stejně mě to hlásí, že je velká. Díky.

222 Naposledy upravil: karelex (09-02-2011 23:57:41)

Hani já to teď zkoušela na tomhle programu  ale taky mi to nejde  možná to jen neumíme.Já to ale umím v mém prohlížeči. Tak sem vlož normální fotku, já si jí stáhnu  a vrátím ti ji zmenšenou.

223

Hani, nebo to můžeš vyzkoušet tady na těch rámečcích    http://www.loonapix.com/cz/trimmer

můsíš zvolit nahoře oříznout pak nahrát svoji fotku.Až to spojíš s vhodným rámečkem dole pod tím je ještě možnost zmenšení dáš tam tu nejmenší 60 x  výška.  a pak už se ti to udělá. Škoda že jsi mi utekla ,když tak zítra.

224

Díky za radu. Jsem zase o něco chytřejší. Podařilo se mě to na tom loonapixu. A zrovna bych se zeptala jak se tento bílý amarylisek jmenuje.

225

Pro Mirka
Mirku vykvetl mi zatím ten menší zmijovec má 150 cm
http://substraty.eu/php/getimg4.php?id=184

226

no je nadhernej!! fakt, koukam, ze prerostl(asi tveho syna) ab no je to peknej toulec, akorad neuvadis zda prezil ten odér ab ab an

227

No přišel jsem domů a manželka zdělila že musí z domu a tak skončil ve sklepě.Ten druhý je už teď větší a vykvete do týdne.

228

chudák ve sklepe..no asi bych takhle nemluvil, nazivo jsem to nikdy necichal, ale staci mi pres leto užovníci...neco podobnyho an no jsou ale stejne nadherní

229

Skutečně se to dá řešit navlíknutím igelitového sáčku na květ a pod ním zavázat.  Jednou to někfo radil v Blesku a taky jsem to pak využila když mi tenkrát poprve a naposlady  kvetl.Neměla bych jej kam dát nežli v pokoji. Cítit nic nebylo.

230

no je to dobrej tip, to teda jo! an

231

ale zas..užjite si ten květ přes sáček? U nás smraďoch kvetl jednou a letěl z domu..zas tak hezký není(o:

232 Naposledy upravil: Miroslav (10-02-2011 22:07:51)

nebo do nej nenapadne nalit tekute mydlo, treba prevezme vuni po mydlu a bude to jako elektricky vyparovac vuni  ab

233

Já nevím ,mně se teda líbil ale i kdyby ne., je rozhodně zajímavej.  Člověk který to vidí poprve si jej rád prohlídne. Když k nám někdo přijde  kdo můj Zmiják ještě nezná ,žasne nad jeho výškou a to nekvete, jen mi tam roste "strom" jak palma až do stropu. Co teprve kdyby kvetl. ab

234

tak to je dobry Karen, mas teda zajimavy navstevy-asi z Brna, kdyz je blizko (tim se nechci vysmat Brnakum, ale mysleno spis na lidi co nepoznaji ani pampelisku)...

235 Naposledy upravil: karelex (10-02-2011 22:20:41)

No neblázni, Zmijovec není zrovna všeobecně pěstovaná květina.  To ty se pohybuješ mezi zahradníkama tak je ti to běžné, ale neodborník žasně.  Fakt jsem se nesetkala s nikým kdo be jej znal.

A tady  v Ivančicích je to tak napůl vesnice. Tady lidi znají zeleninu  a tak podobně. Když jsem před lety poslala snachu na zahradu pro nať  petržele,  ještě jsem se jí ptala jestli ví jak vypadá. Víš co mi donesla ? Nať to teda byla,ale z mrkve. ab ab ab    ona je z Brna.

236

Dejte pokoj  kytky mám ráda všechny ale tuhle bych teda nechtěla . ab    ab     ab

237

Já bych jí teda nedala, ona mně ale nekvete. a chtěla bych.

238

no vuni asi nezaujme, ale vzhedove se teda povedla, pokud znate Amorphophallus titanum - juknete do vyhledavace...tak myslim, ze ani sklep by vas a okoli nezachranil ab ab

239

mas pravdu Karen, pohybuju se v jinem okolí a kdyz prijede nejaka navsteva z Prahy tak jsem rad, ze vubec poznaji, ze to je kytka a roste v kvetinaci... an

240

Já mu dávám hodně hnojiva(kristalon plod a květ) a kravského hnoje.Přes léto ven.Kvete každý rok.Mám Dvě velké hlízy,loni se rozdělily jena měla 2 a druhá 3 menší v průměru 20 cm a všech 5 šlo do květu.To letnění mu prospívá,ale pozor na přímé slunko přes poledne umí popálit list.