Re: Pokec o všem-8
Třeba to bylo dýl,ale já to zjistila jen tak asi tu hodku . trápím se s nahráváním filmečků na Steam a poříd mě to padalo, to čekám tak 1-2 hod a v poslední vteřině mně to napíše že došlo k chybě. To je pak k vzteku. :mad:
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-8
Stránky Předchozí 1 … 6 7 8 9 10 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Třeba to bylo dýl,ale já to zjistila jen tak asi tu hodku . trápím se s nahráváním filmečků na Steam a poříd mě to padalo, to čekám tak 1-2 hod a v poslední vteřině mně to napíše že došlo k chybě. To je pak k vzteku. :mad:
Tak už jsem ta videa nahrála všechna na Stream
Jsou super chodí mi mejlem.Ráno v 5 jsem si pouštěla a málem mi ujel autobus.
To jsem ráda že se ti líbí, to Pepča mně je jen pomluvil, prej je slyšet televize. On má pokaždý připomínky i na fotky. jo a to neznám že ti chodí mailem, mně takto chodí jen z Rajčete upozornění na nové fotozprávy.
Karen já jsem přihlášená u tebe na streamu jako fanoušek ,tak mi to chodí automaticky.
Karen, štěňátka jsou nádherná
Tak to jsem Jani nevěděla, teda že jsi můj fanoušek jedinej kterýho mám tak to jo, to jsem si povšimla, ale netušila jsem jaké to má pro tebe následky
jen jsem se ráno divila že už se na některé kdosi kouknul
Já koukám na všechny už co jsi začala natáčet
to jsi hodná děkuji!!
Chtěla jsem si dát fotku jako avatar, ale stále se mě nedaří. Můžete mi poradit, jak ji zmenšit. Vím, že nahoře je zmenšení fotografie, ale asi tam dělám nějakou chybu. Když si fotku vyberu a odkliknu ji, tak pak stejně mě to hlásí, že je velká. Díky.
Hani já to teď zkoušela na tomhle programu ale taky mi to nejde možná to jen neumíme.Já to ale umím v mém prohlížeči. Tak sem vlož normální fotku, já si jí stáhnu a vrátím ti ji zmenšenou.
Hani, nebo to můžeš vyzkoušet tady na těch rámečcích http://www.loonapix.com/cz/trimmer
můsíš zvolit nahoře oříznout pak nahrát svoji fotku.Až to spojíš s vhodným rámečkem dole pod tím je ještě možnost zmenšení dáš tam tu nejmenší 60 x výška. a pak už se ti to udělá. Škoda že jsi mi utekla ,když tak zítra.
Díky za radu. Jsem zase o něco chytřejší. Podařilo se mě to na tom loonapixu. A zrovna bych se zeptala jak se tento bílý amarylisek jmenuje.
Pro Mirka
Mirku vykvetl mi zatím ten menší zmijovec má 150 cm
no je nadhernej!! fakt, koukam, ze prerostl(asi tveho syna) no je to peknej toulec, akorad neuvadis zda prezil ten odér
No přišel jsem domů a manželka zdělila že musí z domu a tak skončil ve sklepě.Ten druhý je už teď větší a vykvete do týdne.
chudák ve sklepe..no asi bych takhle nemluvil, nazivo jsem to nikdy necichal, ale staci mi pres leto užovníci...neco podobnyho no jsou ale stejne nadherní
Skutečně se to dá řešit navlíknutím igelitového sáčku na květ a pod ním zavázat. Jednou to někfo radil v Blesku a taky jsem to pak využila když mi tenkrát poprve a naposlady kvetl.Neměla bych jej kam dát nežli v pokoji. Cítit nic nebylo.
no je to dobrej tip, to teda jo!
ale zas..užjite si ten květ přes sáček? U nás smraďoch kvetl jednou a letěl z domu..zas tak hezký není(o:
nebo do nej nenapadne nalit tekute mydlo, treba prevezme vuni po mydlu a bude to jako elektricky vyparovac vuni
Já nevím ,mně se teda líbil ale i kdyby ne., je rozhodně zajímavej. Člověk který to vidí poprve si jej rád prohlídne. Když k nám někdo přijde kdo můj Zmiják ještě nezná ,žasne nad jeho výškou a to nekvete, jen mi tam roste "strom" jak palma až do stropu. Co teprve kdyby kvetl.
tak to je dobry Karen, mas teda zajimavy navstevy-asi z Brna, kdyz je blizko (tim se nechci vysmat Brnakum, ale mysleno spis na lidi co nepoznaji ani pampelisku)...
No neblázni, Zmijovec není zrovna všeobecně pěstovaná květina. To ty se pohybuješ mezi zahradníkama tak je ti to běžné, ale neodborník žasně. Fakt jsem se nesetkala s nikým kdo be jej znal.
A tady v Ivančicích je to tak napůl vesnice. Tady lidi znají zeleninu a tak podobně. Když jsem před lety poslala snachu na zahradu pro nať petržele, ještě jsem se jí ptala jestli ví jak vypadá. Víš co mi donesla ? Nať to teda byla,ale z mrkve. ona je z Brna.
Dejte pokoj kytky mám ráda všechny ale tuhle bych teda nechtěla .
Já bych jí teda nedala, ona mně ale nekvete. a chtěla bych.
no vuni asi nezaujme, ale vzhedove se teda povedla, pokud znate Amorphophallus titanum - juknete do vyhledavace...tak myslim, ze ani sklep by vas a okoli nezachranil
mas pravdu Karen, pohybuju se v jinem okolí a kdyz prijede nejaka navsteva z Prahy tak jsem rad, ze vubec poznaji, ze to je kytka a roste v kvetinaci...
Já mu dávám hodně hnojiva(kristalon plod a květ) a kravského hnoje.Přes léto ven.Kvete každý rok.Mám Dvě velké hlízy,loni se rozdělily jena měla 2 a druhá 3 menší v průměru 20 cm a všech 5 šlo do květu.To letnění mu prospívá,ale pozor na přímé slunko přes poledne umí popálit list.
Stránky Předchozí 1 … 6 7 8 9 10 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-8