271 Naposledy upravil: Macek (12-02-2011 20:13:03)

Re: Pokec o všem-8

Karen no vidíš ab  sami si určily co chtějí přes zimu

Komulko a Jirko na vás jsem taky nezapomněla-cibulky tu pro vás jsou

272

Mací, tak to moc děkuju a také držím palečky, ať se ev. operace zadaří, jak má

273

Já ti taky přeju Maci ,ať se vše povede.

274

Jo a Jani,mám stejnou záměnu jako ty,místo Aphrodite mám Dancing Queen.

275

Gratuluju ab   ab    ab ještě že to není další noname.tahle záměna jde né?  ab    ab

276

No,šla by,kdybych ji neměl 4 X.

277

mám taky3 x.Ale jedna je hodně špatná a bojuje už skoro rok .Takže spíš 2x.

278

konečně je včechno vypulírované ab ab ab  to je sestřička mojí Džesinky .
http://img.janforman.com/th/CikitaodZuzkyt1c2.JPG

279

Macku, pokud bys chtěla isménii já mám taky an

280

Jirko mě tento týden Aphrodite pokvete,tak se mám připravit že to nebude ona ab

281

Karen co je to za rasu jorkšír??

282

Jani  to je Pražský krysařík  a moje dvě štěňátka  Daisy  a Dixi
http://img.janforman.com/th/Snimek049bxl9.jpg http://img.janforman.com/th/Snimek042wl7w.jpg

283

Karen jsou úžasné holky.   an    ab    an

284

Řeknu ti ,že mně budou chybět.Ani s nimi není moc práce  jen po narození to bylo, ale jak se naučila sama chytat  je to bez starosti. A jsou tak krásný. Tatka někdy nadává v noci  když šramotí, ale mně to nevadí. Mamina za něma skočí  a zase se vrátí za mnou do postele  a oni se uklidní  a spí se dál. ab ab ab

285

jsou nadherny, verim ale, ze musis mit oci vsude ab jinak mi ted nesel tady chat..to jen mne nebo vsem?-stranky vubec nefachcily..

286

já teď nic nepozorovala,včera mě to taky zlobilo.  pejsky mám v ohrádce a Džes skáče za něma když chce. Jinak bychom je někdo určitě zašlápl, kór Pepča  je rád když chdí sám a ještě aby se mu pletly pod nohy, ona stačí Džes. ab ab ab

287

no to verim an
jo Karen co dela houbička?

288

Jo houbičku už jsem dělila, Zuzka ji vezla tchánovi,ale ukázalo se že se  tam kde bydlí(Šafov)nedá sehnat čerstvé mléko. Tak nakonec si i nechala pro sebe.Nám pořád fungovala až  do přestávky  po pauze jsem ji znovu začala namáčet  ale nebylo to dobrý, Myslela jsem si, že je to tou přestávkou . Pak jsem zjistila že nám vozí mléko v jiném obalu  a i když je na něm napsáno čerstvé asi není. Jinak to nechápu. Mléko je sice nakyslé ale přitom taky hořké a není sražené ani za dva dny.Přitom houbička dál rostla  a vypadala normálně jako dřív. Jezdit nakupovat někam jinam se nám nevyplácelo.  Tak teď jej nedělám  a kdyby se to zlepšilo, vzala bych si znovu od Zuzky.

289

kdyby neco poslu novou..

290

Tak dobře, počkám já to mléko v kěeftě prohlížela  na sklince je napsáno čerstvé  a dole na tabulce že je trvanlivé  a podle toho jak ta houbička reagovala tak bych věřila té tabulce. Přitom ty čerstvý jsou drzžší , nežli ty trvanlivý. Tak je to podvod-.

291

a tys teda o ni uplne prisla? my mame doma kozy takze mliko je porad...

292

Kdyby měl nekdo zájem o tuto skromnou hromádku semen,tak je velice rád podaruji.Jsou to přebytky z loňska od různých křžení,takže nezaručím ani klíčivost ani druhy,ale je mi líto to vyhodit.
http://sklad.obrazku.cz/obr624398_PB150003.JPG

293 Naposledy upravil: karelex (13-02-2011 21:53:50)

Nebylo ji do čeho dávat, mlíko jsem nakonec dávala kočkám a slípkám na dvůr  a to je drahý na krmení. Bylo dočisla řídký a chutnalo hořko-kysele. Ze začátku jsem si myslela, že se zlepší ale muselo to být tím mlíkem. Tady kozu nikdo nemá. Spíš tu lidi chovaji ovce ale ne na mléko ale na maso.

294

tak ja se doma zeptam   a az ji budes chtit tak poslu...nebo chces ji hned?

295

Jirka by mohl jit prodavat hnedle na aukro an

296

Ne teď určitě nechci, až jak se to tady vyvine s mlíkem

297

Karen,slečny jsou nádherné an  .To se snima budeš těžko loučit.

298

Ani nemluv, už teď se na to netěším  a nejhorší bude, jestli odejde jen jedna  a druhá později. Kvůli Džes by to bylo lepší - pro mlíko,ale stačí jednu pochovat a druhá se může zbláznit. ab ab ab

299

Karen to se omlouvám viděla jsem jen na ty fotce jen to zbrvení máš je moc krásný jen at jsou zdraví a dělají ti jen samou radost:|

300

Jani  vždyť o nic nejde, Jorkšíráčky sice nemám, ale chová je kamoška a vnuk má zase krátkosrstou čivavu - pejska. My už u krysek  zůstaneme  myslím sebe  a hlavně Zuzku - starší dceru,protože mladší má velkého psa .