Re: Pokec o všem-8
Karen no vidíš sami si určily co chtějí přes zimu
Komulko a Jirko na vás jsem taky nezapomněla-cibulky tu pro vás jsou
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-8
Stránky Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Karen no vidíš sami si určily co chtějí přes zimu
Komulko a Jirko na vás jsem taky nezapomněla-cibulky tu pro vás jsou
Mací, tak to moc děkuju a také držím palečky, ať se ev. operace zadaří, jak má
Já ti taky přeju Maci ,ať se vše povede.
Jo a Jani,mám stejnou záměnu jako ty,místo Aphrodite mám Dancing Queen.
Gratuluju ještě že to není další noname.tahle záměna jde né?
No,šla by,kdybych ji neměl 4 X.
mám taky3 x.Ale jedna je hodně špatná a bojuje už skoro rok .Takže spíš 2x.
Macku, pokud bys chtěla isménii já mám taky
Jirko mě tento týden Aphrodite pokvete,tak se mám připravit že to nebude ona
Karen co je to za rasu jorkšír??
Karen jsou úžasné holky.
Řeknu ti ,že mně budou chybět.Ani s nimi není moc práce jen po narození to bylo, ale jak se naučila sama chytat je to bez starosti. A jsou tak krásný. Tatka někdy nadává v noci když šramotí, ale mně to nevadí. Mamina za něma skočí a zase se vrátí za mnou do postele a oni se uklidní a spí se dál.
jsou nadherny, verim ale, ze musis mit oci vsude jinak mi ted nesel tady chat..to jen mne nebo vsem?-stranky vubec nefachcily..
já teď nic nepozorovala,včera mě to taky zlobilo. pejsky mám v ohrádce a Džes skáče za něma když chce. Jinak bychom je někdo určitě zašlápl, kór Pepča je rád když chdí sám a ještě aby se mu pletly pod nohy, ona stačí Džes.
no to verim
jo Karen co dela houbička?
Jo houbičku už jsem dělila, Zuzka ji vezla tchánovi,ale ukázalo se že se tam kde bydlí(Šafov)nedá sehnat čerstvé mléko. Tak nakonec si i nechala pro sebe.Nám pořád fungovala až do přestávky po pauze jsem ji znovu začala namáčet ale nebylo to dobrý, Myslela jsem si, že je to tou přestávkou . Pak jsem zjistila že nám vozí mléko v jiném obalu a i když je na něm napsáno čerstvé asi není. Jinak to nechápu. Mléko je sice nakyslé ale přitom taky hořké a není sražené ani za dva dny.Přitom houbička dál rostla a vypadala normálně jako dřív. Jezdit nakupovat někam jinam se nám nevyplácelo. Tak teď jej nedělám a kdyby se to zlepšilo, vzala bych si znovu od Zuzky.
kdyby neco poslu novou..
Tak dobře, počkám já to mléko v kěeftě prohlížela na sklince je napsáno čerstvé a dole na tabulce že je trvanlivé a podle toho jak ta houbička reagovala tak bych věřila té tabulce. Přitom ty čerstvý jsou drzžší , nežli ty trvanlivý. Tak je to podvod-.
a tys teda o ni uplne prisla? my mame doma kozy takze mliko je porad...
Kdyby měl nekdo zájem o tuto skromnou hromádku semen,tak je velice rád podaruji.Jsou to přebytky z loňska od různých křžení,takže nezaručím ani klíčivost ani druhy,ale je mi líto to vyhodit.
Nebylo ji do čeho dávat, mlíko jsem nakonec dávala kočkám a slípkám na dvůr a to je drahý na krmení. Bylo dočisla řídký a chutnalo hořko-kysele. Ze začátku jsem si myslela, že se zlepší ale muselo to být tím mlíkem. Tady kozu nikdo nemá. Spíš tu lidi chovaji ovce ale ne na mléko ale na maso.
tak ja se doma zeptam a az ji budes chtit tak poslu...nebo chces ji hned?
Jirka by mohl jit prodavat hnedle na aukro
Ne teď určitě nechci, až jak se to tady vyvine s mlíkem
Karen,slečny jsou nádherné .To se snima budeš těžko loučit.
Ani nemluv, už teď se na to netěším a nejhorší bude, jestli odejde jen jedna a druhá později. Kvůli Džes by to bylo lepší - pro mlíko,ale stačí jednu pochovat a druhá se může zbláznit.
Karen to se omlouvám viděla jsem jen na ty fotce jen to zbrvení máš je moc krásný jen at jsou zdraví a dělají ti jen samou radost:|
Jani vždyť o nic nejde, Jorkšíráčky sice nemám, ale chová je kamoška a vnuk má zase krátkosrstou čivavu - pejska. My už u krysek zůstaneme myslím sebe a hlavně Zuzku - starší dceru,protože mladší má velkého psa .
Stránky Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 … 17 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Pokec o všem-8