Re: Neznámý
Máš krásný fotky a nejsi sám kdo pořád a všechno fotí.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámý
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Máš krásný fotky a nejsi sám kdo pořád a všechno fotí.
No, pro mě je to trochu změna, sice to sem nepatří, ale několik roků zpět jsem fotil hlavně vzduchovky (www.vzduchovka.cz), ty ale nejsou tak pěkné. Zpátky k hvězdníkům, v nejbližší době jsou na řadě dva kolibříci, to bude překvapení, pak pokud je dobrá cedulka tak Temptation a Royal Velvet. Ostatní ještě spinkají nebo pauzírují.
Radime, to já fotím cibulky taky ,já tomu říkám úchylka
a je mi jedno co si kdo říká
No teda to jsem koukala vzduchovky fotit,to máš jako zaměstnání nebo taky koníčka? Jednu mám doma a dřív jsem s ní střílela na chatě myšky. Byla to dobrá zábava a taky užitečná. :)
Koníčka, mám zlatou manželku, je toho plný byt, jiná by mě vyhnala.... (přesněji v koutě vzduchovky a pod oknem hvězdníky)
Tak to máš dobrý a manželku pozdravuj. Já mám amky docela všude taky jen manžel není tak moc nadšený, ale taky to snáší. Jo a já k tomu mám zase krysařičku se štěňátky
Radime u mě se focení zvrhlo na obsesi je to na psichyatra,tak si z toho nic nedělej a foť.
Zdravím všechny, dneska se začal konečně kvést jeden bezejmenný kolibřík, vloni byl úplně na odpis se spálou a bez jediného kořínku. Letos má dva stvoly. Krásná, tmavá červeň, lepší fotky budou zítra.
Radime barva je nádherná.
je krasna, skoro bych ji rikal cervena Misty
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámý