Re: Hercules
Martine, nádhera
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Hercules
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Martine, nádhera
Martine malá slečna i amka jsou krásné blahopřeji
Včera jsem chválil.že zatím mám jen jednu záměnu a chyba lávky,můj Hercules opět není Hercules.Už jsem ho koupil 3 krát od 3 dodavatelů a ani jeden mi nevyšel.Zítra dodám fotku do neznámých,jestli ji do té doby neurčím.
Jirko, moje cibule Herkules má ale 3 miminka, tak když neseženeš tady by nějaké mělo být. Zatím ještě zimují.
Tady se koukni jak loni rostla na poslední fotce je cibule při zazimování i s mimčama.
http://karelex1.rajce.idnes.cz/B31_cast … s_lila.jpg
Budu za něj rád.Děkuji.
Jirko, i ja si chci objednat Hercula a je to od ty firmy co budes objednavat Ty...od nich jsi ho uz objednaval?-abych se taky nenapalil...
Tak si tě předběžně píši, snad narostou.
Objednával jsem ho loni Martinovi a má Hercules,tak to zkusím taky asi u nich.
no i letos to bude cvalík
Karen, mě už kvete a má jen dva květy
Tak to jsem tě v tomhle vlákně s fotkou předběhla. Jsem zvědavá jestli bude mít víc stvolů. Je to učiněný obr. Cibule měla druhou největší velikost průměr cibule 9,3 cm - obvod 29,20 cm . Větší byla jen Ambience, ale ta je letos kupovaná takže vlastně Hercules v mých zimovaných jednoznačně vedl.
Mě se cibule od loňska zmenšila a taky jsem ji budila já
Všechny kupované cibule se mi zmenšily proto jsem říkala že tu Ambienci nepočítám. Oni je mají nějak vyhnaný když je jdou prodávat. Ta velikost bude směrodatná až v příštích letech. Teď si to budu psát.
Trvní dva květy už jsou a teď večer se otevírá třetí. nejvěrohodnější barva je u první fotky.
Karen je dost podobnej tomu memu.Je růžovej nebo červenej,?
Červenej docela je ta první fotka výstižná v barvě i s tou zelenou hvězdou a to rýhování okvětních lístku tam taky je.
Zítra až budou všechny květy otevřené vyfotím to znovu .Bez blesku to nejde hned to není ostrý. Zkusím to vzít na dvoře,ale nevím jestli se ta barva zlepší.
Krásný
Mě už odkvetl.Já co jsem v práci na odpolední tak jaksi nestíhám sem vkládat fotky
Hercules také kvete již týden
Komule, je nádherný s krásnou vínovou barvou. Možná je to opravdu ta správná barvička jakou má Hercules mít.
jooo tak ten teda je!! Ten můj měl mít tzaky takovou barvu - podle nabídky,ale je červenej.Teď se ukázalo miminko.
mám ho díky Jirkovi - tedy aspoň doufám, mám v těch nákupech trošičku hokej
Jani, já bych tipla, že je to trefa
Díky to bylo teda štísko.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » jednoduchý » Hercules