Re: Neznámá Amarylka-2
Že má takové kulaté poupata, jako Nymph nebo nějaká podobná.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-2
Stránky Předchozí 1 … 10 11 12 13 14 … 20 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Že má takové kulaté poupata, jako Nymph nebo nějaká podobná.
NO Benefika to není 100% a Nymph taky není plnokvětá
no tesim se s Tebou
Lili, do you speak English ? I wiesz, po angielsku?
You can to use Google translator....Can you to write something more about you ?
Mam tady jeden vcerejsi ulovek...
vyska stvolu 24 cm, kvet 10 cm.
Odhaduju to na Little Angel
http://www.hadecobulb.com/images/Highres/angel.jpg
a nebo tohle:
http://www.hadecobulb.com/images/Highres/bello.jpg
Motlo Bello....
Co myslite ?
ja si zatim netroufnu odhadovat, ale je to nadhera!! ten zeleny stred je fakt zelenej, asi nejvic ze vsech co jsme tu kdy meli
no me prave uchvatila uz v obchode. Nasla jsem ji uplne nahodou v Tescu v ZL ve vyprodeji za 49,90. Meli tam ve vyprodeji si 10 kolibriku s tim, ze u nich byly cedulky ze jsou buď ruzove nebo cervene....Bily tam nebyl oficialně zádný. Nicméně jediný, který tam kvetl byl prave tento bily-a byl bez cedulky...Vzala jsem si k nemu jste jeden-s kvetnim pukem-ostatni byly bez kvetniho puku-byl u ni listek, ze jde o ruzovy, ale kdo vi co se z toho vyklube. Nesla jsem tam cilene, jen na vikendovy nakup :-). Jsem si jista, ze je to jeden z nich.....
ja Jani taky vzdycky zurim, kdyz musim fotit cervene kvety, vzdycky jsou jakoby svítivější nez by mely
No právě barvu nikdy nevystihnu.Tahle je ve skutečnosti tmavší a vevnitř je sametově červená.
čauky Radku! taky to vidim na Promise
tak karen ta mi také vykvetla ---
Rady ahoj, že se taky ukážeš.Tak máme tu samou to je taky fajn. a co další ?nekvete žádná,že bych věděla na co se těšit.Musím se zeptat Evči jestli jí taky něco nerozkvetlo a ještě dostala z těch tvých Draha.Ona ale sem taky moc nechodí neptal jsi se jí na facebuku?
ale na Benfiku taky se mi zdá moooc světlé, nebo je to fotkou?
Ve skutečnosti je trochu tmavší ale Benefica to podle mě není .Tak tmavá zase není.
Karen tahle mi vykvetla minulý rok jsem ji dala název červená 6
A tady je se Summertime
velikost květů se nedá srovnat červená 6 má velikost tak kolibří.Cibule je dost okrájená,tak možná i proto jsou květy malé
teda vam vsem to tu tak moc kvete a ja uz davno kveteni zabalil :rolleyes:
Karen ahojky zatím nekvete jen ta Promise ale už začíná další taková malá....a Draha na ni se musíš zeptat Janče oni si píšou... my jsme si nerozuměli na FB..ohledně víry...tak přátelství skončilo .. ale ..nic se neděje
Já si s ní taky psala ale jen tak spíš okrajově.Víru jsme teda neřešily,já si zase s tím FB moc nerozumím.Nedovedu se tam pořádně orientovat.Z těch tvých žádná další nenakvétá a nejvíc mě překvapilo,že ta co kvete není zdaleka ta největší - jak byla zvlášť v květináči.Ale tahle co mi kvete se mi moc líbí mám z ní velkou radost.
To já mám taky radost je sice malá ale je pěkná (jen na okraj tu víru jsem silně nevěřící a nesnáším když mi chce nekdo kázat ale nechme to )
Stránky Předchozí 1 … 10 11 12 13 14 … 20 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-2