211

Re: Pokec o všem-9

Zuzko, nezkoušela jsem to, ale proč ne?(o: V zemi pod sněhem bylo teplo, vždyť ani promrzlá letos snad nebyla.
Jinak já už do květináče jednu zasadila, už taky rašila, tak je škoda toho nevyužít, může si růst a v květnu poputuje na své místo.

212

Pro srandu králíkům- včera jsem myla okno s amarylkama- 3 hodiny. No okno bylo umyté tak za 1/4hod, a zbytek mě zabralo všechny truhlíky odrovnat,zkontrolovat,obrat suché listy a poňufňat se s nimi. Mám 2 stoly přiražené k oknu a narvané truhlíky a květináči.Zalívám do plast.misek velkých přes celý stůl a prakticky od minulého mytí jsem se tam pořádně nedostala.Už aby mohly ven.

213

tiež som zvedavá čo na to povie

214

Zuzko,nevím mě vždy když naně zapomenu vymrznou.Nemyslel spíš Pivoňky-ty teď lezou ven.

215

nie podla mňa sú to tie zabudnuté georgíny... pivonie to nebudú také tam nemá

216

Leni okna teda ještě nemeju,to nechám až budou amky pryč,ale zrovna včera jsem dokupovala poslední chybějící tácky pod truhlíky. Na podzim je neměli  a mně to nevadilo. Teď už to vadit začalo.  Semenáčky jsou tak bujné že se nedá zalévat vrchem. Voda mi pokaždý po listech zatekla ven.Tak jsem s truhlíkama také manipulovala jako ty  ab   ab   ab

217

Tak to jsme koukám bojovaly všechny.Na balkonových dveřích jsem strávila 2,5 hodiny a z toho asi 0,5 jsem myla .   ab     ab      ab

218

Magdi cibulka od tebe je krásná.Asi se jí u mne líbí i když nevím proč.Mám ji totiž postavenou na tiskárně vedle počítače.Jinam už se nevešla aby byla na světle.
http://img.janforman.com/th/Snimek06204t0.jpg

219

Teda Karen valím oči jak povyrostly listy, jsi opravdu kouzelnice!  ag

220

jinak Karen, kdyby se ti nechtelo neco montovat tak tady muzes koupit foliacek na amky jak delany .-) http://www.svitap-shop.cz/kategorie/foliovniky-2

221

to máš pravdu to by se na amky docela hodilo.

222

možná jste se už koukli a možná taky ne...  http://www.facebook.com/album.php?fbid= … aid=289235

223

poznavam to-je to z Keukenhofu-tam sem si to kdysi uzil, bylo to fenomenalni!  an

224

Kdo by ještě potřeboval Toscu, tak u nás mají v Kauflandu 4 po 99,- Kč.

225

Jani, ja by som mal záujem. U Helenky už boli vypredané. Ak by si bola teda ochotná mi ísť jednu kúpiť...  ad

226

Pavle, tak pokud jsou u Jany nebudu nic kupovat.Ať to nenáš dvakrát

227

Jani, já bych moc chtěla Toscu, jestli ale není pozdě  :o

228

Jasne Helenka, zatiaľ nezháňaj, uvidíme ako sa zadarí Janke.  an  (Táto odroda by mi teda dvakrát vôbec nevadila)  ab

229

Pavle,já mám dvě a každá je jiná  ab

230

Zítra ráno pro ně zajedu, pro Pavla a Jiřinku. Jsem ráda, když vám můžu udělat radost:-)

231

Jani, tak to by bylo senzační. Toscu už sháním dlouho, ale neúspěšně.  :cool:   :lol:

232

Mirečku,na Rododendronech se tě na něco ptají,asi jsi to neviděl.

233

Jiřinko, pošli mi prosím svou adresu. Kdyby byl někdo z přítomných rychlejší, pošlete mi prosím kontakt na Jiřinku (Ritu), aby balíček mohl jít už dnes. Děkuju, Jana

234

Pro Tychi-pyl dorazil.Děkuji.

235

Ďakujem Janke za kúpenie Toscy.  an

236

Jani, já taky moc děkuji za zakoupení Toscy  ab   an   ag . Už aby tu byla  ag

237

Lenko, díky za zprávu, toulal se nějak dlouho. Snad bude ještě funkční.

238

Jani, já také moc děkuju za telepatické koupení Toscy  ag

239

Mám dceru od včera v porodnici už přenáší  tak na vyvolání.Holčička že už má 4,20 kg.  Tak nám držte palce!!!  Zase to odložili, že je porodní  sál plnej  prej zítra....

240

Karen držím vše ani nemohu psát moc pozdravuji  ab  a ať jsou zdravé holky   an