241

Re: Pokec o všem-9

Moje Tosca dopadla z letošních nákupů v Kauflandu nejhůře:

http://img.janforman.com/th/P1050015ivt0.JPG

Jelikož jeden stvol byl těsně před rozkvětem cca 40 cm dlouhý,poštu nepřežil(přišel polámaný) a druhý byl z přelití shnilý v cibuli,zůstalo z Toscy toto torzo.Takže si musím počkat rok i více(pokud se ovšem chytne) na květy.

Podobně je na tom Athene,tam sice není hniloba v cibuli,ale jeden stvol už odešel,byl nahnilý,druhý usychá a třetí se zatáhl do cibule.Takže květy letos 0.

Jinak  u Clowna se taky puk ztratil,u Splashe druhý puk také(a to jsem u prvního nefotil,takže budu i bez fota) a u Trentina se ztratily puky hned dva.

242

Jirko,ten balíček přišel poničený? Tak to mě teda naštvali.Ta cibule teda vypadá hrozně.Sice jsem ji neprohlížela,ale nezdála se špatná.
Neměla jsem to do čeho zabalit a rozhodovala jsem se jestli tu větší Toscu poslat tobě,nebo Lence.K tobě se mi to zdálo blíž.
Původně jsem ji koupit nechtěla,byla už moc velká jenže oni už nic neměli.A zatím nemají.

243

Takžem jak to hodnotím,není dobré posílat cibule s nasazenými květy.
Moje Athena má jen dva květy,takže taky žádná velká sláva-no lepší něco než nic.

244 Naposledy upravil: helena (05-04-2011 19:05:00)

Jirko, pokvete mi Red Lilian.Cibulku zatím nemá

245

Karen, taky držím palce, ať jsou holky v pořádku  an   ad   ag

246

nepokvete tu nekomu-asi tak za tyden az deset dni nejaka amka?-sice mam pyl v mrazaku, ale neni nad cerstvost, pokvete mi nakonec Ismene a rad bych ji opylil, dala si holka na cas uz sem s tim ani nepocital, nakonec me prekvapila  an

247

A co bys chtěl? mám tu teď tu Exotiku  a další dva co mají být  .President  Johnson  a Splash  později  Sydney.Všechno jsou to na první kvetení. Tak že se uvidí  .....

Jinak dcera  po dalším vyšetření  naměřili velikost dítka 5,40 kg   a tak  zítra dopoledne jde na císaře.Už se o vyvolání porodu nesnaží.   ac

248

myslel jsem Karen jednu lasiku a jednu nejakou cybister-kvuli poctu chromozomu..
tak ty budes babicka .-) to gratuluji, hlavne at je jarní dítko zdrave a ciperne jako jeho babicka!  an

249

babička jsem už dávno,nejstarší  vnučka bude letos maturovat, celkem máme 6 vnoučat .Tohle je nejmadší  dcera,ale už jí je třicet  ab 

cybister- mi teda nepokvete žádnej. tak to nemohu sloužit  a jinak nevím.

250

A jinak je tady smutno - v neděli si odvezl novej majitel poslední štěňátko  a Džesinka  jej pořád ještě vyhlíží. Jak slyší auto pod oknama  hned tam běží.  Mně taky chybí, moc krásně spolu řádily  musím si z dalšího vrhu nechat další holčičku. Snad se příštězadaří lépe.

251

Mirku kvete mi Pamelaa rozkvétá Tosca a Clown

252

Já zimovala Ismenie v ložnici na skříní-to je nejteplejší místo v bytě a jediné s konstantní teplotou min.18ˇC.A jen listy,květ nic.A ještě se rozdělí na 3, místo aby kvetla.
Jinak teď kvete Benfica,do 14 dnů by mohla kvést ta Tosca od Heleny,Rilona a bezejmenné.Cybister Rose-ten leze,ale spíš to nestihne,uvidí se.Budeš opylovat Ismenii  a taky naopak amarylky Ismenií?Kdybys náhodou pyl Ismenie nepoužíval,měla bych zájem.

253

Tychi-pyl je v mrazáku + jsem s ním opylovala Benficu.
Karen-držím palce,ať jsou v pořádku a dobře to dopadne.
Jinak jaro je už i u nás.Včera jsem objevila prvních pár špiček česneku a narcisek.Jupí.

254

Tak nakonec se vnučka narodila sama ještě v noci  má 5,15 kg  a měří 54 cm. Narodila se v 1 hod. Obě jsou vpořádku.

255 Naposledy upravil: janka (06-04-2011 11:17:49)

Karen gratuluji .Je to teda kus ženský.http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12447.gif

256

karen gratuluji, mimčo je to velké, kočárek jí dlouho nevydrží(o:

lenko já tím opylila červenou, zatím semeník rose, tak uvidím

jinak tím moje kvetení končí, čtyři odkvetly, víc jich není..

257

Karen přeji vnučce hodně zdraví.

eda

258

naopak opylovat leni nebudu, mne jiz zadne nepokvetou, takze pyl pak poslu

259

Karen, gratuluji ta je teda veliká

260

Karen blahopřeji a přeji oboum hodně zdraví

261

Karen, měla bys sem dát co nejdřív foto vnučky, určitě by vyhrála dubnovou anketu o nejhezčí amarylku:-) Blahopřeji!

262

Dík za příní, nakonec  jsem se teprve večer dověděla -  dcery mně chtěly šetřit - že ten porod předce skončil císařem,ale nějak na poslední chvíli,epidural jí nezabral  a tak jí operovaly jen v útlumu  a těch 27 min co to trvalo si užila. Novopečený otec kolaboval a musel na vzduch  když slyšel dceru nak úpí bolestí.

Fotečku mám jen  z mobilu a není moc ostrá, lepší není

http://img.janforman.com/th/DSC00745y95r.JPG http://img.janforman.com/th/e6a125fb4dbf90f3ca6bc7500b7966856234fy91.jpg

263

karen je super gratulace oboum ... an

264

Karen, já se taky přidávám ke gratulantům. Ať jsou holky v pořádku  ab   an  . http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12049.gif

265

Gratuluji babčo.

266

Karen, ta je nádherná! moc ti blahopřeju a ať si s ní užíváš jen samé radosti

267

Karen je nádherná,blahopřeju.

268

Karen přišla jsem na forum až dnes. Gratuluji Tobě i dceři k nádherné holčičce a přeji všem hodně zdraví , štěstí a klidu a pohody.        Myška  Jana

269

Jani, Tosca dnes prišla O.K. Veľké dík. Peniaze ti pošlem zajtra.
Karen, trošku opozdene blahoželám k prírastku do rodiny.  an

270

Moc děkuji za všechny gratulace.V sobotu se na ně pojedeme podívat. Zatím ji tak hned asi dom nepustí.