Re: Neznámá Amarylka-2
poslední, která kvete, je z loňské jarní objednávky z EB, měl to být La Paz, tu samou (asi) má i Komule , barva je mnohem tmavší , jakoby sametová a je tam tmavé žilkování, lépe to můj foťák nezvládne
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-2
Stránky Předchozí 1 … 13 14 15 16 17 … 20 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
poslední, která kvete, je z loňské jarní objednávky z EB, měl to být La Paz, tu samou (asi) má i Komule , barva je mnohem tmavší , jakoby sametová a je tam tmavé žilkování, lépe to můj foťák nezvládne
Magdi ta je ale krásná !!
Janko, je to škoda,ale co naděláme.Cybister je to určitě, tak máš trefu aspoň na půlku
To je pravda cyb. to je jisté.
Vypadá to na Hippeastrum Merengue,ale uvidíme až se rozvine úplně.Ale tyčinky i pestík by měli být také do červena.
A nebo Sumatru,té odpovídá více.
Možná ta Sumatra, zatím si netroufám určit.
Magdo, tmavě červený hvězdník může být Red Pearl, Black Pearl, Benfica nebo ještě jiný. Špatně se určuje.
No Jirko to jsem sama zvědavá po zhlédnutí,bych to typla na Sumatru koukla jsem ještě do svejch fotek a je to dost pravděpodobný
Při nejhorším budu mít 2 Sumatry
Koukám že Eda má stejnej náhled.
a to u tý první jsou 2 mimi.Já se mám. (Jirka a Evina je mají jistý)
Janko,jestli budeš chtít,tak jednu odkoupím.Nebo vyměním za něco jiného.
Pak se nějak domluvíme.
ale ta vypadá zajímavě, co to má být?nevíš? nemám žádnou co by měla červené prašníky
Je to dárek od Eviny ,nebyla popsaná.Počkám až se roztáhne a skusím se doptat.
tady od Evči z Krumlova?
jojo
aspoň si to myslím,v tu dobu jsem dostala ještě jedny od znám ale ta nemá ani tušení jen ji dostala tak šla ke mě.
tak to mě zajímá mám od ní taky jednu ale je ještě malá -nepokvete-Dala mi k ní fotku,ale je moc neostrá ale na ty červené prašníky to nevypadá nejspíš bude jiná.
Vlastně mám od ní dvě co nekvetly.
Jani, červená vypadá jak Hercules.
Jani, zelený je Rembradt van Rijn
Jééé Jani to máš něco zvláštního myslím na toho Rembradt van Rijn!!! Toho tady asi nikdo nemá!!
Troška sa podobá aj na Misty. Trochu je svetlejšia... ktovie. Je pekná.
Rembradt van Rijn má peľové tyčinky svetlé. Tušííím.
Pavle máš pravdu, to jsem přehlídnul. Misty je má červený. Zmátla mě zelená barvička.
To jsem zvědavá jak se vybarví moje Misty je růžová ?????Tahle je zelená. Ale je pravda že je trubkovitá.U té druhé jsem si myslela že je to Herkules a růžovej tak aspoň něco.Aplle Bl. to není a Herkula jsem růžového neměla.
Magdi, mám ho vedený jako Black Pearl. barva se opravdu nedá foťákem postihnout :o
Janko, je krásný, dej ještě fotku, až se rozvine, prosííím
Komulko určitě dodám.
Stránky Předchozí 1 … 13 14 15 16 17 … 20 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fórum Amarylis - Hippeastrum » Pěstování hvězdníků » Neznámá Amarylka-2